Connect with us

Revistateo.ro

Atenție pe cine lăsați în casă! BĂTRÂNI JEFUIȚI DE ”INSTALATORI”

Inedit

Atenție pe cine lăsați în casă! BĂTRÂNI JEFUIȚI DE ”INSTALATORI”

Sfatul pe care îl primim în copilărie, și anume, să nu deschidem ușa străinilor, se pare că nu îl ascultă toată lumea. Mai mulți bătrâni din județul Suceava au avut încredere în ”instalatorii” care veneau să rezolve problemele cu apa, iar încrederea lor s-a lăsat cu pagube materiale.

Ieri după-amiaza, o bătrână din județul Suceava a fost furată de doi falși instalatori. Aceasta a rămas fără 13.000 lei cât avea agonisiți în casă, și nu este singurul caz. Alți doi bătrâni, din Vatra Dornei, au fost jefuiți de 1.200 lei de către trei bărbați care pretindeau că verifică instalația de gaze și de apă.

CITEȘTE ȘI: GHETE LA SUPER-OFERTĂ DE BLACK FRIDAY!

Bătrâna suceveancă în vârstă de 89 de ani a rămas fără 13.000 lei, și asta, pentru că, în timp ce era la baie, cei doi bărbați au știu repede cum să se descurce pentru a-i găsi banii femeii. Faptele s-au petrecut în jurul orei 16:45, spune Poliția Județeană Suceava, notează gândul.info

Același lucru l-au pățit în aceeași zi doi bătrâni din Vatra Dornei. Bărbatul în vârstă de 81 de ani a reclamat la poliție că i-au dispărut 1.200 lei din casă, după ce 3 bărbați, presupuși instalatori, verificau rețeaua de gaz și de apă.

Bătrânul din Vatra Dornei este 100% convins că cei care i-au furat banii au fost ”instalatorii” întrucât acesta le arătase celor doi cutia cu cupoanele de pensie, cupoane sub care se afla suma respectivă.

Atenție foarte mare pe cine lăsați în casă! Cereți-le documentație de fiecare dată! Aceștia trebuie să își prezinte identitatea și o legitimație de muncă, mai ales dacă este vorba despre verificarea unor țevi din locuințele dumneavoastră! În cazul în care sesizați că vă dispar lucruri, sunați imediat la poliție și dați toate detaliile despre cele întâmplate! Astfel de fapte semnalate la timp întră sub acuzația de furt calificat și prejudiciul poate fi recuperat!

În ultima perioadă, sunt semnalate tot mai multe cazuri de bătrâni jefuiți, potrivit informațiilor date de poliție.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top