Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Kim Kardashian, vacanță de lux în Dubai

Inedit

FOTO. Kim Kardashian, vacanță de lux în Dubai

După ce a rupt toată audiența citind un fragment dintr-o carte erotică la un radio din Australia (cartea „Cele 50 de umbre ale lui Grey”), Kim Kardashian își continuă turneul mondial pentru promovarea parfumului Fleur Fatale. Aceasta a ajuns în Dubai, alături de niște prietene, iar fotografiile postate de Kim pe rețelele de socializare arată ca și cum ar fi vorba de protagonistele din „Sex and the city”.

„Nu pot descrie cât de fericită sunt că m-am întors în Dubai. Îmi place să stau aici”, a scris Kim Kardashian la una din fotografiile sharuite pe Internet. Prietenele lui Kim și vedeta americană nu au pierdut timpul când au ajuns la Dubai și s-au instalat rapid într-un yacht pentru a admira frumusețile arabilor.

CITEȘTE ȘI: KIM KARDASHIAN, APARIȚIE INEDITĂ DUPĂ ȘEDINȚA FOTO CONTROVERSATĂ

FOTO. Kim Kardashian vacanta de lux in Dubai1
Kim, alături de Carla di Bello

FOTO. Kim Kardashian vacanta de lux in Dubai2

FOTO. Kim Kardashian vacanta de lux in Dubai3
Totodată, Kim Kardashian le-a adresat o postare fanilor din India, pe care nu a mai reușit să îi vadă: „Fanilor mei din India, sunt foarte tristă că nu am putut să ajung în țara voastră așa cum am prevăzut. Când am primit oportunitatea acestei călătorii, am coordonat toate planurile pentru a putea ajunge, însă timpul nu mi-a permis și călătoria a fost anulată. Sper să reprogramez întâlnirea și să vă pot cunoaște în curând”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top