Connect with us

Revistateo.ro

Biscuiți de post

Retete de post

Biscuiți de post

Iată o rețetă foarte simplă pentru acest post! Aveți nevoie de puține ingrediente și de puțin timp. Acești biscuiți de post cu gem se prepară rapid și sunt extrem de gustoși. Iată cum îi puteți face!

Ingrediente:

– 300 de grame de zahăr
– 200 de grame de margarină
– 300 de grame de făină
– zahăr pudră
– o ceașcă de nuci tocate
– 5-6 linguri cu gem
– esență de rom

CITEȘTE ȘI: PRĂJITURĂ DE POST CU MORCOVI

Mod de preparare:

Se încălzește cuptorul la 175 de grade si se tapetează o tavă un hârtie de copt.
Într-un vas mare se bat margarina și zahărul, până ce acesta din urmă se topește. Se adaugă nucile tocate, gemul, esența de rom și la final făina și se formează un aluat gros. În cazul în care simțiți nevoia săîl mai subțiați, mai puteți adăuga câteva linguri de gem.
Cu ajutorul unei linguri se formează mici grămăjoare care se așează în tavă. Se coc aproximativ 10 minute. Când sunt gata, se scot din cptor, se lasă câteva minute la răcit și se pudrează cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Retete de post

To Top