Connect with us

Revistateo.ro

Ce surpriză le pregătește David Bisbal fanilor

Inedit

Ce surpriză le pregătește David Bisbal fanilor

Cântărețul spaniol David Bisbal a luat avionul spre Brazilia pentru a petrece o scurtă vacanță, ar spune unii, însă realitatea e că David Bisbal le coace ceva fanilor. Tocmai pentru a dovedi că nu a mers în Brazilia să piardă timpul, acesta a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care apare împreună cu Carlinhos Brown.

„Pregătind ceva frumos cu Carlinhos Brown”, scrie artistul pe Instagram. Așadar, este vorba despre o colaborare sau chiar un proiect mai amplu cu celebrul artist brazilian. David Bisbal, în vârstă de 35 de ani, se află pentru prima dată pe tărâm brazilian și profită de fiecare moment petrecut în țara dansului rege samba.

CITEȘTE ȘI: ȘI VICTORIA BECKHAM MERGE CU TRENUL!

Dacă e să privim în urmă, acum câteva luni, maestrul brazilian Carlinhos Brown a lansat o piesă („La, la, la”) împreună cu Shakira, fiind invitatul special al cântăreței columbiene. S-ar putea să vedem aceeași surpriză plăcută și în colaborarea cu David Bisbal? Despre ce proiect o fi vorba? Cert este că stăm cu ochii pe ei!

Ce surpriza le pregateste David Bisbal fanilor1
David Bisbal le-a mulțumit fanilor din Brazilia pentru primirea de care a avut parte, chiar în limba portugheză

Ce surpriza le pregateste David Bisbal fanilor2
Pentru descrierea acestei fotografii, David Bisbal l-a citat pe Paulo Coelho care spunea că doar și posibilitatea îndeplinirii unui vis face viața mai interesantă

Ce surpriza le pregateste David Bisbal fanilor3

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top