Connect with us

Revistateo.ro

Nuanțele de ruj pe care orice femeie trebuie să le aibă

Stiri

Nuanțele de ruj pe care orice femeie trebuie să le aibă

Fie că alegi texturi cremoase sau mate, trebui să ai aceste nuanțe de ruj în trusa ta de machiaj. Te vor ajuta să arăți impecabil în orice situație și sunt foarte potrivite pentru acest anotimp. Iată despre ce este vorba!

1. Nuanțe închise. Fie că alegi un ruj mov prună sau un vișiniu intens este important să ai la îndemână o astfel de culoare pentru serile reci și ocaziile speciale. Să nu mai vorbim de faptul că este un must-have al sezonului și merge mână-n mână cu frunzele arămii și puloverele de lână.

2. Rozul deschis. Doar pentru că vremea s-a răcit nu înseamnă că trebuie să renunți la nuanțele de roz. O culoare luminoasă poate adăuga un efect extraordinar unui outfit negru sau gri. Alege o nuanță pală, mată, dacă vrei să optezi pentru un look cuminte sau un ruj mai cremos și mai aprins dacă vrei să ieși în evidență.

3. Roșu deschis. Roșul se potrivește cu orice anotimp, însă toamna parcă este timpul perfect să te bucuri de nuanțele sale luminoase. Alege o textură mată pentru o umbră roșie clasică și măgulitoare sau un ruj cremos, satinat pentru un efect de strălucire și eleganță supremă.

4. Roșu aprins. Roșul profund are un impact de neegalat și îți oferă un aspect dramatic, sofisticat. Contrat anumitor idei preconcepute această culoare se potrivește oricui atât timp cât textura este cea potrivită. Aplică mai întâi fond de ten pe buzeși apoi rujul pentru o definire mai bună. Poți folosi și un creion de buze ca să-l fixezi, dar ai grijă să nu existe o discrepanță mare între nuanțe.

5. Nude. Fie că îl porți atunci când alegi un machiaj mai puternic pentru ochi sau pur și simplu vrei un look natural, rujul nude are un loc de cinste în portfardul oricărei doamne. Nu renunța la el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top