Connect with us

Revistateo.ro

6 metode de vindecare a bolilor prin SACROTERAPIE (rugăciune și credință)

Stil de viata

6 metode de vindecare a bolilor prin SACROTERAPIE (rugăciune și credință)

Vindecarea trupului poate fi realizată și cu o credință puternică, asta mai ales atunci când bolile trupului sunt cauzate de durerile sufletești netratate. Rugăciunea poate vindeca bolile, iar terapia este cunoscută sub numele de sacroterapie, terapie sacră (terapia sfântă).

Iată 6 metode de vindecare a bolilor prin sacroterapie:
RUGĂCIUNEA FĂCUTĂ CORECT
„Și cum să ne rugăm, Doamne?” L-a întrebat unul dintre apostoli pe Iisus Hristos.
„Vă duceți noaptea în cămăruța voastră și procedați așa: „Iată binecuvântați pe Domnul, toți slujitorii Domnului, care stau nopțile în casa Domnului. Ridicați-vă mâinile voastre curate spre sfântul lăcaș și binecuvântați pe Domnul! Și Domnul să vă binecuvânteze din Sion! Domnul care a facut cerurile și Pământul”. Așadar, un simplu „Tatăl nostru”, spus din tot sufletul este eficient în sacroterapie. De asemenea, psalmii sunt alte ”medicamente” de vindecare a bolilor deoarece conțin programe de vindecare pentru iertare și pedepsire, mantre divine și alți diverși algoritmi de vindecare.

CITEȘTE ȘI: RUGĂCIUNEA SFÂNTULUI IOAN RUSU PENTRU SĂNĂTATE

RUGĂCIUNEA PENTRU CEI DRAGI
Dacă dorești binele aproapelui tău, îți dorești binele tău. Trebuie să ne rugăm pentru cei din jur, mai ales dacă aceștia nu o fac.

RUGĂCIUNEA MINȚII ÎN INIMĂ
,,Doamne Iisus Hristoase Dumnezeul Nostru, mântuiește-mă pe mine păcătosul/păcătoasa!”

POARTĂ SFÂNTA CRUCE, DAR NU CA PE UN OBIECT DECORATIV
Crucea este simbolul creștinismului, simbolul sacrificiului pentru o lume mai bună. Crucea are puteri vindecătoare dacă este purtată cu smerenie și nu pentru că se potrivește cu ținuta cu care ieși la restaurant sau în club.

TAINA SFINTEI ÎMPĂRTĂȘANII
Împărtășirea păcatelor și hrănirea spirituală simbolică cu trupul și sângele Domnului (prescură și vin) te poate vindeca de boală atunci când crezi cu tărie că Dumnezeu are grijă de tine.

INVOCAȚIA LUMINII PENTRU CURĂȚAREA TRUPULUI ȘI A SUFLETULUI
Ridicați mâinile curate către cer, seara, și rostiți următoarele: „Invoc Lumina costului lăuntric. Sunt un canal curat și perfect. Lumina-mi este călăuză”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top