Connect with us

Revistateo.ro

S-A SINUCIS directorul companiei energetice ENEL!

Inedit

S-A SINUCIS directorul companiei energetice ENEL!

Directorul uneia dintre cele mai importante companii energetice din România s-a sinucis astăzi, aruncându-se de pe o clădire din București, notează Mediafax. Matteo Cassani era directorul Enel Energie și Enel Energie Muntenia și s-a sinucis astăzi aruncându-se de pe o clădire de pe bulveradul Ion Mihalache.

Directorul companiei energetice a fost descoperit de o ambulanță care trecea prin zonă pentru un alt caz, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe omul de afaceri. Matteo Cassani avea 42 de ani, iar polițiștii de la Omoruri fac cercetări la fața locului pentru a afla mai multe informații despre circumstanțele în care a murit directorul Enel.

CITEȘTE ȘI: MOȘ CRĂCIUN ADEVĂRAT VINE ÎN ROMÂNIA

Corpul lui Matteo Cassani va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie. Un prim motiv care ar fi putut duce la sinuciderea directorului poate rezulta din datoriile foarte mari pe care compania le avea, aceasta dorind de altfel să vândă active din Europa de Est ca să-și poată plăti datoriile, firma intrând încet în colaps, susțin economiștii.

Știre în curs de actualizare

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top