Connect with us

Revistateo.ro

Mircea Albulescu, OPERAT PE CORD. ÎN CONTINUARE LA TERAPIE INTENSIVĂ

Stiri

Mircea Albulescu, OPERAT PE CORD. ÎN CONTINUARE LA TERAPIE INTENSIVĂ

Actorul Mircea Albulescu se află în continuare la Terapie Intensivă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, după ce a fost operat pe cord. Acesta a fost operat pe inimă aseară de echipa de medici condusă de profesorul Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă.

Actorul avea montat un stimulator cardiac și i s-au făcut trei bypass-uri în timpul operației, susțin surse medicale de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Purtătorul de cuvânt al Spitalului a declarat pentru presă că actorul este „stabil, conștient și cooperant”. Pentru analize amănunțite și observare, Mircea Albulescu va mai rămâne internat o perioadă.

CITEȘTE ȘI: S-A SINUCIS DIRECTORUL ENEL

Înainte de a trece prin operația pe inimă, actorului Mircea Albulescu i s-a făcut i o coronografie pentru verificarea condiției arterelor coronare. Mircea Albulescu s-a prezentat de bună voie la Institutul timișorean acuzând dureri puternice în piept.

Prezența lui Mircea Albulescu la Timișoara este datorată piesei de teatru „Bădăranii”, în care acesta joacă, și care a avut reprezentație scenică luni seara, pe 24 noiembrie.

Nu este prima oară când actorul este internat din cauza problemelor cauzate de inimă. În anul 2013 acesta a fost internat la Spitalul Floreasca după ce i s-a făcut rău pe stradă. Mircea Albulescu are vârsta de 80 de ani și este o figură emblematică a filmului și teatrului românesc, fiind actor la Teatrul Național din Capitală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top