Connect with us

Revistateo.ro

Zăpadă artificială pentru turiști, de 1 Decembrie. OFERTE DE MINIVACANȚĂ

Inedit

Zăpadă artificială pentru turiști, de 1 Decembrie. OFERTE DE MINIVACANȚĂ

Mai sunt doar 3 zile până ce românii petrec de Ziua Națională, iar acest lucru îi face pe mulți dintre cei care muncesc să caute oferte pe ultima sută de metri. Din cauza aglomerației cu munca și familia, mulți dintre români nu au timp să analizeze ofertele de minivacanță pentru 1 Decembrie. Îți dăm câteva idei ca să te gândești rapid: ce spui de o escapadă la munte în ziua liberă de luni, 1 Decembrie? Ce zici dacă te vei putea da cu sania în Predeal și alte stațiuni datorită zăpezii artificiale? Iată mai jos cum petrec românii de 1 Decembrie la munte.

Românii care au ales stațiunile montane pentru ziua de 1 Decembrie, unde să se bucure de minivacanță alături de prieteni și familie, știu bine ce au făcut. La Poiana Brașov și Predeal au fost puse deja în funcțiune tunurile de zăpadă artificială, la fel și la Azuga, pe Valea Prahovei. Aceștia se pot caza la prețurile din vară la hotelurile din zonele montane, fiind mult mai mici decât cele practicate de Crăciun și Revelion.

CITEȘTE ȘI: EVENIMENTE DE ZIUA NAȚIONALĂ ÎN MARILE ORAȘE

Printre unitățile de cazare care ofertează turiștii se află o vilă de trei stele de la Sinaia, care oferă trei nopți de cazare în cameră dublă, mic dejun pentru 2 persoane și cină cu foc de tabără la prețul de 578 de lei, adică 289 lei pe persoană.

Reprezentanții hotelieri de la munte susțin că în acest weekend premergător zilei naționale nu se așteaptă la mulți turiști la munte, întrucât nu este încă sezonul de astfel de vacanțe. Cu toate acestea, mai multe hoteluri din stațiunile Predeal și Brașov vin cu oferte de ultim moment pentru minivacanța de Sfântul Andrei și până pe 1 Decembrie. Tarifele de cazare aici variază de la 97 de euro pe persoană la 111 euro, pentru trei nopți. Pachetul include cină tradițional românească pe 30 noiembrie, acces gratuit la piscină, jacuzzi, fitness, un program special pentru copii, 25% discount la spa, restaurante și club dar și programe folclorice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top