Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai NEINSPIRATE fraze cu care se agață o femeie

Stiri

Cele mai NEINSPIRATE fraze cu care se agață o femeie

Să cauți sufletul pereche și marea iubire este ceva nobil, însă metodele la care recurg anumiți bărbați (poate chiar majoritatea) nu sunt cele mai indicate, și aici ne referim la frazele de cucerire a unei femei.

În momentul în care o femeie este atrasă de un bărbat, luând în calcul doar aspectul fizic, se poate trezi că acesta nu este suficient de inteligent și, deci, de original, ca să o cucerească. Există câteva fraze clasice cu care se agață o femeie, însă doamnele sunt deja până peste cap de ele. Iată mai jos o scurtă listă din care pot învăța toți bărbații.

STUDIEZI SAU MUNCEȘTI?
Dacă întrebi asta imediat ce ai întrebat-o cum o cheamă și câți ani are, este clar: nu te pricepi deloc la femei! Despre studii și muncă se vorbește după ce începi să o cunoști cât de cât personal: de unde vine, ce pasiuni are, ce i-ar plăcea să facă etc. Oferă-i spațiu femeii pe care vrei să o cucerești și nu o lua direct cu munca și studiile: poate că jobul ei o enervează până la culme și tu tocmai i-ai stricat armonia.

CITEȘTE ȘI: 4 ATITUDINI PE CARE FEMEILE NU LE SUPORTĂ LA BĂRBAȚI

LA CÂT DE FRUMOASĂ EȘTI, CUM DE NU AI PE NIMENI?
Asta e deja clasică. Fraza aceasta este folosită de bărbați după ce au băut vreo două beri în club sau după ce au dat sute de like-uri la niște poze pe Facebook. Dragi femei, reprofilați-vă urgent!

TE-AM PRIVIT TOATĂ NOAPTEA
Peores piropos para mujeres
Și dacă ai privit-o, ce? Unii bărbați au impresia că femeile sunt date gate dacă le faci complimente de acest tip, ca și cum ele ar trebui să le mulțumească domnilor că sunt privite.

TE-A DURUT MULT CÂND AI CĂZUT DIN CER?
O frază mai puțin folosită de bărbații români, dar extrem de prezentă în Occident. Această frază este folosită de bărbați atunci când vor să le spună femeilor că sunt niște îngerițe. Ele știu deja asta și vor să afle ceva nou.

FRAZE CU CONOTAȚIE SEXUALĂ!
Niciodată!!! Stop!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top