Connect with us

Revistateo.ro

Un cunoscut cântăreț A CĂZUT DE PE SCENĂ și S-A LOVIT LA CAP

Inedit

Un cunoscut cântăreț A CĂZUT DE PE SCENĂ și S-A LOVIT LA CAP

Celebrul rapper american Busta Rhymes a căzut de pe scenă în timpul unui concert pe care îl susținea la New York, scrie contactmusic.com

Busta Rhymes a fost invitat să cânte pentru O. T. Genasis la Webster Hall New York, iar în timpul recitalului, artistul a căzut cu capul în față, apropiindu-se de public. În momentul în care s-a ridicat de pe jos, capul lui era plin de sânge. Acesta a fost luat de gărzile de corp pentru a-l duce să primească îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: KANYE WEST VREA SĂ POZEZE NUD

Busta Rhymes a revenit imediat pe Twitter adresându-se fanilor pe care i-a asigurat că se simte bine și că a trecut prin lucruri mai grave în viață decât această căzătură: „Vă salut şi mulţumesc familiei şi prietenilor care mi-au dat mesaje pentru a se asigura că sunt bine. Ca să fie clar, sunt bine!! Când iubeşti ceea ce faci şi eşti pasionat de a câştiga, dai tot ce poţi. Gata cu căzăturile de pe scenă şi ruptul mâinilor în timpul concertelor! Mă menţin în top!”

Busta Rhymes are 42 de ani și este o figură extrem de cunoscută în muzica rap. Și-a început cariera muzicală la doar 17 ani, iar de-a lungul carierei sale a colaborat cu mai mulți artiști consacrați precum Mary J. Blige, P. Diddy sau Pharrell, Missy Eliot ori Timbaland.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top