Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO WOW. Plasă piramidală din 50.000 de beculețe la Cluj!

Stiri

VIDEO WOW. Plasă piramidală din 50.000 de beculețe la Cluj!

Cu ocazia Crăciunului, toată țara se îmbracă în straie care mai de care mai frumoase, iar unul dintre orașele care și-a surprins locuitorii anul acesta este Cluj Napoca. Aseară, în cadrul unei ceremonii speciale cu dublă semnificație (Ziua Națională și prima zi de iarnă), primarul Emil Boc a apăsat pe buton alături de mulți copii pentru a aprinde luminile în oraș.

Luminile de Crăciun de la Cluj sunt diferite decât în alte zone și asta pentru că, pentru prima oară la Cluj, piața Unirii (unde se află statuia lui Avram Iancu) este împânzită de o perdea uriașă în formă piramidală, formată din 50.000 de beculețe albastre. „În acest an am introdus în centrul oraşului această plasă cu 50.000 de beculeţe, pe care sper să o avem şi în anii următori, sperăm să vină cât mai mulţi clujeni să îşi facă poze aici şi piaţa centrală a oraşului să fie un punct de atracţie, alături de celelalte existente”, a declarat aseară primarul Clujului.

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT CULORILE CRĂCIUNULUI

Bulevardele centrale ale orașului au fost de asemenea împodobite cu ocazia apropierii Crăciunului. Un alt motiv pentru care turiștii merită să viziteze Clujul în această perioadă este Târgul de Crăciun, care va fi deschis până pe 20 decembrie. Acesta este amplasat în Piața Unirii, unde sunt deschise căsuțe din lemn de unde se poate cumpăra celebrul și gustosul colac secuiesc (kurtos kolacs). De asemenea, pentru a combate frigul, clujenii pot să bea ceai sau vin fiert în centrul orașului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top