Connect with us

Revistateo.ro

PREMIERĂ. „Noaptea vine în India”, cu Clara Vodă - DIN 5 DECEMBRIE ÎN CINEMATOGRAFE

Inedit

PREMIERĂ. „Noaptea vine în India”, cu Clara Vodă – DIN 5 DECEMBRIE ÎN CINEMATOGRAFE

Producția Spania-România-Suedia „Noaptea vine în India”, în care joacă actrița Clara Vodă, va vedea lumina pentru prima oară pe marile ecrane din România din 5 decembrie. Filmul este regizat de Chema Rodriguez spune povestea unui hipster pe nume Ricardo, care de câțiva ani duce diverși tineri în India cu dubița. Ultima lui dorință este să moară pe malul fluviului Gange, iar în ultima sa călătorie este însoțit de asistenta sa româncă, Dana, rol interpretat de Clara Vodă.

Filmul a fost premiat la Festivalul de Film din Malaga pentru cel mai bun actor în rol principal (Juan Diego îl interpretează pe Ricardo, hipsterul în scaun cu rotile care ducea în tinerețe duce tineri hippie în India) și cel mai bun montaj (Jose M. G. Moyano). „Când mă întreabă cineva despre genul filmului «Noaptea vine în India», nu ştiu ce să răspund. Ar putea fi o aventură dramatică cu accente de comedie sau o comedie dramatică în contextul unei aventuri de iniţiere”, spune regizorul spaniol Chema Rodriguez despre lungmetraj.

CITEȘTE ȘI: ZIUA INDEPENDENȚEI VA AVEA O CONTINUARE

Chema Rodriguez vorbește și despre Clara Vodă, pe care o descrie drept o acrtiță superbă, extrem de sensibilă, fiind prima și singura opțiune a regizorului pentru rolul Danei din film. Punctul forte al Clarei Vodă, potrivit regizorului, este „interpretarea şi capacitatea ei de a transmite sentimente într-un mod natural, fără a vorbi, folosindu-şi doar ochii şi expresia ei…”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top