Connect with us

Revistateo.ro

Cadouri de Moș Nicolae

Stil de viata

Cadouri de Moș Nicolae

Cu cât se apropie mai mult ziua de Moș Nicolae, cu atât magazinele și mall-urile se aglomerează mai tare. Fiecare aleargă după cadouri care mai de care mai speciale, ne lăsam duși de val, uităm ceea ce contează cu adevărat: să ne bucurăm de cei dragi, să le oferim mai întâi dragostea și bunătatea noastră și abia mai apoi daruri materiale. Desigur, și acestea din urmă au un rol important, însă primordial este scopul cu care le dăruim. Eu personal sunt de părere că cel mai important este să găsim cadouri care să spună multe despre ceea ce simțim, despre ceea ce ne dorim, să transmită un mesaj. Astfel gestul capătă o cu totul altă importanță.

Dacă ești una dintre persoanele cărora le displace aglomerația, ai o variantă mult mai la îndemână: cumpărăturile online. Este mult mai ușor să stai în fața calculatorului și să alegi în liniște cadouri grozave pentru cei dragi. Am ales pentru tine câteva idei care să te inspire!

Pentru el:

– Dacă vrei să îndulcești diminețile voastre împreună alege un set de căni care să vă reprezinte.

– Unui bărbat puternic îi poți dărui un set de cosmetice care să îl reprezinte.

– Dacă ai lângă tine un bărbat gurmand, căruia îi plac mâncărurile rafinate, poți opta pentru niște delicatese care cu siguranță îl vor impresiona.

Pentru ea:

Fie că îți este mamă, soră sau prietenă, este întotdeauna mai ușor să găsești cadoul potrivit pentru o femeie. Dacă vrei să o impresionezi cu adevărat dăruiește-i o casetă de bijuterii pe care o va păstra ca și amintire toată viață. Dacă vrei să te asiguri că îi oferi ceva folositor, cumpără-i un fular și o pereche de mănuși asortate pe care le va purta toată iarna cu drag, gândindu-se la tine. Decorațiunile de Crăciun sunt o idee excelentă pentru doamne și domnișoare, pur și simplu sunt de nerefuzat.

Pentru copii:

Ce poate fi mai potrivit pentru un copil decât o jucărie nouă? Jucăriile sunt darurile de care cei mici de bucură cel mai mult, așa că nu ezita și fă-i o surpriză minunată.

Nu uita! Indiferent ce alegi, dăruiește din suflet și nu uita să fii copil, măcar în aceste zile de mare sărbatoare.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top