Connect with us

Revistateo.ro

PESIMIST sau OPTIMIST? Cum ești în funcție de zodie

Horoscop

PESIMIST sau OPTIMIST? Cum ești în funcție de zodie

Unele persoane văd partea plină a paharului, celelalte în schimb ne trag de mânecuță că paharul are o parte importantă care este… goală. Da, vorbim despre veșnica și clasica categorisire a oamenilor înte optimiști și pesimiști. Află dacă ești pesimist sau optimist în funcție de zodia în care te-ai născut.

BERBEC
Berbecii sunt firi dintr-o bucată, mereu cu picioarele pe pământ și gata oricând cu un plan B. Rolul lor în viață este adesea să păzească bine lucrurile, aceștia fiind un fel de gardieni ai dreptății.
VERDICT: 75% OPTIMIȘTI (deoarece luptă până nu se lasă)

CITEȘTE ȘI: CUM CUCEREȘTE FIECARE FEMEIE ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

TAUR
Taurii sunt firi pasionale și extrem de maleabile atunci când vine vorba de compromisuri din care au de câștigate. Știu să se impună și să facă față situațiilor insolite, jucând mereu la câștig cu toreadorul.
VERDICT: 70% OPTIMIȘTI (deoarece nu se lasă învinși)

GEMENI
Gemenii sunt firi harnice și dedicate celor din jur și mai ales muncii lor. Le place să viseze mereu la relații perfecte și lucruri bine făcute deși uneori îi năpădește un gând pesimist.
VERDICT: 52% OPTIMIST (deoarece strategiile perfect nu există)

RAC
Racii sunt firi emoționale, care pot cădea ușor într-o pantă extremistă la ora expimării sentimentelor. Sunt buni manipulatori și știu să pozeze în victime. Pot deveni paranoici cu ușurință.
VERDICT: 78% PESIMIȘTI (deoarece au mereu impresia că există un mega complot împotriva lor)

LEU
Leii vor să fie adorați și fac tot posibilul să iasă în evidență cu ceva. Joacă mereu pe cartea Jokerului, dar într-o zi se pot trezi fără ea.
VERDICT: 59% OPTIMIȘTI (deoarece există și cărți mai bune decât Jokerul)

FECIOARĂ
Fecioarele au la ele mereu doza zilnică necesară de sarcasm și ironie, însă de multe ori o triplifică. Văd partea proastă a lucrurilor dar știu și să admită când ceva este în regulă.
VERDICT: 51% OPTIMIȘTI (deoarece 49% din timp și-l petrec făcând scenarii negativiste)

BALANȚĂ
Talerele balanțelor se balansează astfel încât am spune că sunt și pesimiste și optimiste. În realitate, balanțele cred că orice s-ar întâmpla pe lumea asta, viața trebuie să continue cu noi orizonturi.
VERDICT: 62% OPTIMIȘTI (deoarece după furtună, vine și vreme bună)

SCORPION
Scorpionii afișează cel mai optimist și sigur aer din toate zodiile, însă, în sinea lor, acesta este doar un joc de psihologie inversă. Cu cât un Scorpion afișează o siguranță de sine echivalentă cu aroganța, cu atât e mai nesigur.
VERDICT: 53% PESIMIȘTI (deoarece măștile vor cădea la un moment dat)

SĂGETĂTOR
Săgetătorii se agită mai ales atunci când vine vorba de bani, fiind extrem de chibzuiți cu economiile lor. Marea panică a unui săgetător este că va rămâne fără bani pentru lucruri elementare de care au nevoie.
VERDICT: 64% PESIMIȘTI (deoarece încă nu au învățat că banii nu înseamnă totul)

CAPRICORN
La fel ca și Scorpionii, Capricornul afișează un aer calm, un zâmbet cald pe față, care transmite siguranță și încredere. Spre deosebire de Scorpion însă, Capricornii chiar cred că energia pozitivă atrage energie pozitivă.
VERDICT: 77% OPTIMIȘTI (deoarece starea Zen te poate salva din orice agitație)

VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt foarte vulnerabili când sunt întrebați despre sentimentele lor reale sau cum se văd peste câțiva ani. Aceștia se consumă mult și se refugiază adesea de restul lumii pentru a găsi răspunsuri în interior.
VERDICT: 82% PESIMIȘTI (da, este recordul zodiacului!)

PEȘTI
Peștii au capacitatea de a cădea mereu în picioare, la fel ca și pisica. Poate o fi karma sau pur și simplu știu cum să iasă din cele mai mari încurcături în care îi aruncă viața.
VEDICT: 55% OPTIMIȘTI (deoarece nu e ușor să cazi mereu în picioare)

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top