Connect with us

Revistateo.ro

INNA, cu LACRIMI ÎN OCHI pentru România

Inedit

INNA, cu LACRIMI ÎN OCHI pentru România

Inna este cântăreața cea mai de succes din țara noastră, și nu vorbim aici de succesul ei intern, ci de cel internațional. A ajuns în Germania, Franța, Spania, Statele Unite, chiar și în Japonia au auzit de Inna. Melodiile ei sună peste tot iar colaborările cu artiști de top internațional au curs de-a lungul carierei sale. Cu toate că are un succes formidabil, Inna continuă să aibă probleme la nivel de imagine pentru că este… româncă.

I s-a întâmplat asta la o emisiune de televiziune franceză, unde a fost invitată să vorbească despre noul ei album. În timpul emisiunii, acea televiziune a făcut o glumă sugerând că românii sunt cei care cerșesc în Franța și lucrează munci mizerabile pentru prețuri la fel de mizerabile. Inna s-a simțit jignită și a părăsit platoul de filmare, spunând că astfel de glume contribuie la discriminarea conaționalilor ei.

CITEȘTE ȘI: CU CE ÎL COMPARĂ SHAKIRA PE PIQUE

„Eu mergeam acolo cu un album de succes, pe locul 1… Şi-au permis să facă gluma asta”, își amintește Inna. „Am început să plâng, am fost nevoită să plec din emisiune, norocul lor e că a fost o emisiune înregistrată. M-au convins (să mă întorc să termin emisiunea – n. red.) în două luni, cu trandafiri şi bomboane”, mai spune vedeta despre episodul nefericit din Franța.

„Sunt foarte multe întrebări care mi se adresează în legătură cu România, pornind de la veşnica întrebare dacă este adevărat că româncele sunt aşa de frumoase?”, spune artista susținând mai apoi că ea nu se consideră vreo frumusețe. Inna este modestă când vine vorba de aspectul ei fizic: „mama îmi spune că sunt frumuşică, aşa urâţică cum sunt”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top