Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care trebuie să le știi când îți alegi ciorapii

Inedit

6 lucruri pe care trebuie să le știi când îți alegi ciorapii

Șosetele sunt o formă mascată de auto exprimare și atunci când sunt alese și potrivite corect pot să-ți îmbunătățească stilul cum nici nu gândești. Deși pare a fi un accesoriu căruia nimeni nu îi oferă prea multă importanță, când nu știi să le potrivești, șosetele îți pot transforma outfitul într-un dezastru. Iată câteva reguli esențiale pe care trebuie să le știi când îți alegi ciorapii!

1. Regula principală spune că șosetele trebuie să fie cu două nuanțe mai închise sau cu două nuanțe mai deschise decât ținuta pe care o porți. Acest lucru este important mai ales atunci când porți combinații de culori delicate precum negru și albastru sau negru și maro.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ PORȚI ROCHIȚELE PULOVER

2. Zero toleranță pentru uzură. Dacă există o minusculă gaură în ciorap, aruncă-l. De multe ori bărbații tind să poarte ciorapi care și-au pierdut forma și care în mod normal trebuie înlocuiți.

3. Conform stiliștilor, dungile fine sunt un model pe care oricine ar trebui să îl aibă când vine vorba de ciorapi. Indiferent dacă sunt șosete scurte sau lungi, este important culoarea de fond să fie o culoare netruă, care crește versatilitatea și compatibilitatea cu numeroase ținute.

4. Șosetele în culori puternice nu sunt foarte ușor de purtat și multe persoane preferă tonurile neutre, pentru a nu ieși în evidență. Dacă vrei să riști cu ele, cel mai indicat este să alegi un imprimeu colorat, iar culoarea de fond să fie una neutră.

5. Pune accent pe calitate. Deși nu pare a fi un aspect prea important, calitatea materialului și a culorii contează enorm la un ciorap. În loc să cheltui aceeași sumă pe 10 perechi, orientează-te spre 2-3 pe care le vei putea purta mai mult timp și care vor fi mult mai comode. Seturile de 10-12 ciorapi par a fi o afacere bună, însă acestea nu îți oferă întotdeauna calitate.

6. Evită ciorapii în culoarea nude. În cazul în care nu vrei să ieși în evidență cu anumite culori mai puternice, alege negru sau în cel mai rău caz alb, însă nu îți camufla gambele cu ciorapi nude sub nici o formă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top