Connect with us

Revistateo.ro

Ce pățești dacă bei oțet cu apă. Efectul FORMIDABIL

Stiri

Ce pățești dacă bei oțet cu apă. Efectul FORMIDABIL

Oțetul este mai puțin cunoscut în remediile naturiste, dar acesta poate fi folosit în mai multe afecțiuni. Știai că dacă amesteci 5 lingurițe de oțet cu 5 lingurițe de miere vei scăpa de tuse, indiferent ce anume a provocat acea tuse? Dacă vei consuma acest sirop de trei ori pe zi, în două zile nu vei mai tuși. Și nu este singurul efect benefic pe care îl are oțetul asupra organismului.

Ce este de fapt oțetul? Este un acid care acționează foarte bine în mai multe probleme de sănătate, de la răceală și tuse până la… micoze. Da. Oțetul acționează asupra micozelor, mai ales asupra micozelor de la picioare. Înmoaie picioarele în oțet de 5 ori pe zi și vei vedea cum îți vei însănătoși piciorul imediat.

CITEȘTE ȘI: REȚETE NATURISTE INEDITE ÎMPOTRIVA RĂCELII

Oțetul poate fi folosit ca și aliment de consum fără prescripție medicale pentru diabetici sau persoanele care suferă cu ficatul. Rețeta este simplă: amesteci jumătate de borcan de miere cu 100 mililitri de oțet, trei linguri mari de apă, la care adaugi jumătate de lămâie tăiată cubulețe. Pentru a vindeca problemele cu ficatul, consumați această rețetă dimineața pe stomacul gol.

Remediul mai puțin cunoscut este cel cu oțet și apă fiartă, care îți desfundă căile nazale. Adaugă trei linguri de oțet într-un litru de apă fiartă și apoi inhalează apa cu oțetul pentru a-ți desfunda nasul. Poți să bei licoarea și pentru iritațiile în gât, atâta timp cât este fierbinte. Pentru a fi sigură că scapi de problemele cu nasul înfundat, ține-ți fața deasupra oalei, în timp ce apa fierbe împreună cu oțetul, ca să simți aburii cum își fac efectul, deoarece aburii sunt cei care îți desfundă nasul.

Tot odată, dacă bei oțet cu apă îți vei curăța vasele sanguine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top