Connect with us

Revistateo.ro

10 alimente cu FIER pentru a înlătura OBOSEALA

Stiri

Ce înseamnă un program MINIM de BEAUTY pe care ar trebui să îl faci SĂPTĂMÂNAL

Graba, stresul și oboseala le împiedică pe femei să aibă grijă de ele așa cum ar trebui. În afară de spălatul și curățarea feței din fiecare zi, mai ales dacă te și machiezi, există câteva lucruri obligatoriu de făcut măcar o dată la sfârșitul unei săptămâni dacă te respecți.

1. O BAIE RELAXANTĂ
Mulți ecologiști ar putea sări în sus când ar auzi că umpli toată cada cu apa și copiii din Africa nu au ce mânca. Să nu fim ipocriți! Dacă faci asta o dată pe săptămână nu iei viața nimănui, mai ales dacă adaugi multă spumă și câteva petale de trandafiri. Efectul relaxant poate fi obținut cu ajutorul lumânărilor și a muzicii tale preferate (mai ales dacă este instrumentală).

CITEȘTE ȘI: AROMATERAPIA ȘI TRATAMENTELE FACIALE

2. EXFOLIERE ȘI HIDRATARE CORPORALĂ
Exfolierea servește la eliminarea celulelor moarte care sunt responsabile de probleme care apar la nivelul pielii, de la coșuri până chiar la vergeturi sau celulită. Pentru a preveni astfel de probleme, alocă-ți un masaj special o dată pe săptămână. Un tratament cu zațul de cafea, de pildă, previne apariția celulitei și chiar o calmează dacă aceasta s-a instalat deja.

3. MANI-PEDI
Prin mani-pedi (de la manichiură, respectiv pedichiură), înțelegem înmuierea picioarelor și a mâinilor în apă caldă, spre fierbinte, împreună cu uleiuri pentru catifelarea pielii (ulei de cocos și chiar de măsline). Stai câte 10-15 minute cu mâinile și picioarele în apă caldă pentru unghii sănătoase.

4. MASCĂ DE FAȚĂ
Majoritatea tratamentelor cu mască de față, de la masca cu argilă pentru tenul uscat și gras până la o simplă hidratare cu cremă normală și castraveți, sunt recomandate de 2 ori, maxim 3 ori pe săptămână. Chiar și o dată dacă acorzi atenție feței tale ești câștigată.

5. TRATAMENT CAPILAR
Folosește o mască de păr măcar o dată pe săptămână sau masează-ți capul, care suferă zilnic din cauza uscătorului de păr și a plăcii de întins părul, cu ulei de ricin sau ulei de măsline.

Fii beauty, încearcă toate variantele de mai sus o dată la 7 zile!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top