Connect with us

Revistateo.ro

5 SFATURI-CHEIE pentru a seduce un bărbat

Cuplu

5 SFATURI-CHEIE pentru a seduce un bărbat

Jocul seducției poate fi comparat cu o partidă interminabilă de șah, în care bărbatul și femeia pot face mutări doar cu ajutorul privirii și al gesturilor. Cu toate acestea, femeile beneficiază de câteva puncte tari cu care pot înnebuni orice bărbat cum ar fi capacitatea de a părea că îi ignoră când de fapt abia așteaptă să li se dea târcoale. Iată 5 sfaturi-cheie pentru a seduce un bărbat, lucruri de care trebuie să ții cont când vrei ceva mai mult de la o persoană care ți-a căzut cu tronc:

1. LASĂ-TE CONDUSĂ DE PROPRIA TA INTUIȚIE
Nu e nevoie de calcule matematice sau alte scheme complexe de logică. Intuiția feminină e suficientă în astfel de momente. Atracția există sau nu, iar atunci când poate fi reciprocă multe femei din cauza lipsei de autostimă dau cu piciorul la oportunitatea de a începe o viață alături de (de ce nu?) bărbatul vieții lor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL SEDUCȚIEI

2. FII ATENTĂ LA CE SEMNALE PRIMEȘTI DE LA EL
Înainte de a face tu primul pas, după ce i-ai aruncat deja câteva priviri prin care i-ai spus că te interesează persoana lui, așteaptă să vezi ce semnale vei primi de la el. Dacă el rămâne ferm și indiferent, nu te apropia de el. Dacă începe să te privească timid și este tot mai atent la tine încercând să zâmbească dar fără să îl vezi, este clar: este al tău!

3. RESPECTĂ NORMELE COCHETĂRII
Chiar dacă te lovește Cupidon și nu te mai poți stăpâni, niciodată un bărbat nu trebuie să vadă că te-ar putea avea la degetul mic, chiar dacă tu ești disponibilă să faci totul pentru a-l avea. Ține-te fermă pe poziții și nu uita că piesele de șah cele mai importante sunt pe tabla ta.

4. FII CÂT MAI MISTERIOASĂ
Dacă bărbatul care intră în dialog cu tine este cel care ți-a intrat în minte de cum l-ai văzut, garantează-ți că acesta va vrea în continuare, și mâine, să petreacă timpul cu tine, iar pentru asta trebuie doar să fii mai rezervată. Dacă ești misterioasă el va fi curios să știe cât mai multe lucruri despre tine și pentru asta va face efortul de a vă mai vedea și a doua zi.

5. NU ÎI FACE PREA MULTE COMPLIMENTE
Este suficient dacă îi spui că îi stă bine cu mustață sau barbă (dacă le are) și să te oprești la un singur compliment. Bărbații care primesc mai mult de două complimente de la o femeie încep să se încreadă excesiv și asta nu îți va fi neapărat pe plac. Dă-i din prăjitură cu lingurița!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top