Connect with us

Revistateo.ro

Cum poți disciplina părul electrizat

Par & Coafuri

Cum poți disciplina părul electrizat

Odată cu venirea frigului, este din ce în ce mai greu să îți disciplinezi părul și să îl oprești din a se electriza. Acesta este o problemă comună, cu care se confruntă în special femeile cu firul subțire și fragil. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți ții podoaba capilară sub control și să previi electrizarea!

1. Ai nevoie de un umidificator pe timpul nopții. Aerul uscat este primul factor care face părul să se electrizeze și îl deteriorează. Cu ajutorul umidificatorului părul tău va fi mai hidratat, umiditatea fiind reținută în interiorul firului.

2. Folosește un balsam pe bază de silicon. Acesta învăluie fiecare fir și neutralizează sarcina electrică care provoacă electrizarea părului.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ-ȚI PĂSTREZI CULOAREA PĂRULUI MAI MULT TIMP

3. Asigură-te că utilizezi fixativ. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi puțin pe peria ta de păr înainte de a te peria și vei scăpa de neplăcerea care vine odată cu electrizarea.

4. Folosește un pieptăn sau o perie din metal. Periile din plastic contribuie la electrizarea părului, în timp ce periile din metal reduc acest proces în mod considerabil.

5. Evită uscarea cu foehnul. Aerul cald îl usucă, îl deshidratează și îl predispune la elecrizare. Dacă totuși simți nevoia să te usuci în acest mod, nu îți usca părul complet la o treaptă de viteză superioară. Termină cu o treaptă inferioară, eventual cu aer rece, nu cald.

6. Tunde-ți părul uniform. Tunsorile în scări te predispun la electrizare, în timp ce părul tăiat drept este mai greu și nu se mai electrizează atât de ușor.

7. Folosește un spray special împotriva electrizării. Magazinele de specialitate îți oferă o ofertă variată de produse care să te ajute să înlături această problemă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top