Connect with us

Revistateo.ro

Unul din CEI MAI DORIȚI BĂRBAȚI din lume este din nou SINGUR

Inedit

Unul din CEI MAI DORIȚI BĂRBAȚI din lume este din nou SINGUR

Îndrăgitul actor de telenovele William Levy s-a despărțit de iubita sa, actrița mexicoamericană Elisabeth Gutierrez. După luni de speculații despre ruptura dintre Elisabeth și William, actorul de telenovele s-a despărțit în cele din urmă de mama celor doi copii ai săi. Vestea a fost confirmată de un apropiat al cuplului și a devenit știre de primă pagină în revista People, ediția spaniolă.

Cei doi s-au cunoscut în 2003, în timp ce filmau la un reality-show (Protagonistas de novela 2). Cei doi au împreună doi copii: Cristopher, în vârstă de 8 ani și Kailey, de 4 ani. Decizia de separare a fost luată cu mare dificultate de cei doi actori latino-americani, iar dificultatea a stat tocmai în suferința prin care vor trece cei doi copii.

CITEȘTE ȘI: MILEY CYRUS, ÎN VIZORUL SOCRULUI SCHWARZENEGGER

Unul din cei mai doriti barbati din lume este din nou singur1

William Levy a fost contactat de revista People, în Punta del Este (Uruguay), acolo unde actorul se află pentru a filma o reclamă la noul său parfum Levy. Acesta a solicitat jurnaliștilor să respecte decizia luată de pereche și să nu le facă niciun rău lui Elisabeth și copiilor, prin indiscreție.

Zvonurile despre despărțirea lui Levy de Elisabeth au curs de-a lungul timpului, presa din America Latină speculând că cei doi nu au o căsnicie fericită împreună. Astfel de zvonuri au apărut în timpul filmărilor lui William Levy la mai multe telenovele, printre care „Cuidado con el angel”, „La tempestad” (telenovele difuzate și în România) sau „Sortilegio”.

William Levy este un actor de origine cubaneză care s-a remarcat având roluri de protagonist în mai multe telenovele, difuzate și de posturile românești de televiziune. Are 34 de ani și a apărut și în câteva producții cinematografice, pe lângă telenovelele latinoamericane.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top