Connect with us

Revistateo.ro

Reality-show-ul care face furori în Marea Britanie vine în România

Inedit

Reality-show-ul care face furori în Marea Britanie vine în România

„Im a celebrity – Get me out of there” este un reality show care rulează de mai mulți ani în Marea Britanie, unde vedetele trebuie să supraviețuiască unor condițiii austere departe de civilizație, cel mai adesea într-o junglă. PRO TV va lansa în România acest reality show în 2015, unde vor participa 12 vedete autohtone de la noi, acestea deplasându-se pentru aventura vieții lor taman în Africa de Sud.

Concurenții vor fi filmați în permanență timp de 21 de zile, perioadă în care se va filma reality-show-ul. Emisiunea se va numi în limba română „Sunt celebru: Scoate-mă de aici!” și se va filma într-o zonă muntoasă apropiată de Johannesburg (la 400 de kilometri depărtare). PRO TV a contactat deja mai multe staruri care sunt nerăbdătoare să pornească în această aventură.

CITEȘTE ȘI: PROFIL DE VEDETĂ – CATE BLANCHETT

Reality-show-ul „Im a celebrity…” a fost produs pentru prima oară de postu ITV din Marea Britanie, în anul 2002, după care a fost preluat și de americani la ABC. În 2009, emisiunea este preluată de NBC pentru un singur sezon. Ideea reality-showului este ca super-starurile să renunțe la viața lor de fițe pentru a vedea cum e să trăiești în mijlocul nimicului, descurcându-te pentru a supraviețui.

Vedetele se vor confrunta în junglă nu doar cu dorul de casă și lipsa de hrană ci și cu tot felul de gândaci și animăluțe care le vor face viața un calvar. Telespectatorii vor avea ocazia să elimine în fiecare săptămână un concurent din junglă, iar câștigătorul, ales tot prin voturile publicului, va fi proclamat Regele sau Regina Junglei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top