Connect with us

Revistateo.ro

VEZI POZELE. Thalia a început deja Crăciunul

Stiri

VEZI POZELE. Thalia a început deja Crăciunul

În casa cântăreței mexicane Thalia se respiră deja aer de sărbătoare. Spiritul Crăciunului își face prezența simțită mai ales că diva latino-americană are parte și de ajutor pentru pregătirile dinaintea sărbătorilor de iarnă: cei doi copii.

Thalia a postat pe Instagram câteva fotografii prin care ne arată că la ea acasă a sosit deja Crăciunul. Prima dintre fotografii este cu Lulu, un spiriduș care e pregătit să îi surprindă pe copii cu tot felul de aventuri și surprize de acum încolo. Fix înainte ca cei doi copii să plece la școală, Thalia a postat prima poză în care s-a lăudat cu aceștia, apoi au urmat alte două fotografii.

AFLĂ DE AICI CELE MAI GUSTOASE REȚETE DE CRĂCIUN! PRĂJITURI DELICIOASE CU UN GRAM DE EFORT!

Alături de Matthew Alejandro și Sabrina Sakae, actrița a construit o frumoasă casă crăciunească din turtă dulce. „Puțină diversitate înainte de a merge la școală” – a descris Thalia fotografia postată pe Instagram.

„Singurul lucru la care se vor gândi la clasă va fi să se întoarcă acasă și să-și mănânce casa”, adaugă Thalia încântată. Ba chiar actrița și-a pus la îndoială propria ei ambiție de a nu se atinge de căsuța dulce mai repede de sosirea copiilor de la școală: „Mm, ce deliciu! Dă Doamne ca aceasta casă să dureze până când copiii se vor întoarce de la școală. Nu știu dacă mama lor va rezista tentației”, mai scrie Thalia pe Instagram.

VEZI POZELE. Thalia a inceput deja Craciunul1
Spiridușul Lulu din casa Thaliei

VEZI POZELE. Thalia a inceput deja Craciunul2
Casa din turta dulce căreia cu greu îi poate rezista vedeta

VEZI POZELE. Thalia a inceput deja Craciunul3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top