Connect with us

Revistateo.ro

5 pași de bază pe care să îi urmezi în timpul meditației

Sanatate

5 pași de bază pe care să îi urmezi în timpul meditației

Răpește-ți 20 de minute din timpul tău prețios și scapă de anxietate și stres cu ajutorul meditației! Dacă o practici constant, aceasta poate să îți îmbunătățească starea generală de sănătate pe termen lung. Meditația este o practică spirituală străveche care a evoluat de-a lungul timpului, ajutând numeroase persoane să scape de stres, depresie și anxietate. Nu este niciodată prea târziu să îți schimbi viața și să devii o persoană mai liniștită și mai calmă. Iată câțiva pași de care trebuie să ții cont atunci când vrei să practici meditația!

În primul rând este recomandat să faci acest lucru la primele ore ale dimineții. Nu medita niciodată seara, sau atunci când te simți obosită. Încearcă să te îndepărtezi de agitație, haos și gălăgie și fă asta în fiecare zi, pentru a obține rezultatele dorite.

CITEȘTE ȘI: CUM TE AJUTĂ VINUL ROȘU SĂ PREVII SEMNELE ÎMBĂTRÂNIRII

Găsește un loc confortabil. Poate fi dormitorul tău, grădina sau veranda. Important este să fie liniște în jur, pentru ca tu să te poți concentra. Cu cât este mai linilte, cu atât poți medita mai eficient, iar rezultatele vor fi pe măsură.

Nu medita cu stomacul plin. Cel mai nepotrivit moment să meditezi este după ce ai mâncat. Momentul perfect să faci asta este la 2 ore după ce ai luat micul dejun, sau înainte de acesta.

Pregătește-te de meditație. Așează-te pe o saltea, în picioarele goale. Găsește-ți o poziție confortabilă și așează-ți mâinile pe genunchi. Închide ochii și respiră adânc, concentrându-te pe fiecare inspirație și expirație. Coloana trebuie să fie în poziție dreaptă, iar gâtul relaxat.

Concentrează-te. S-ar putea să nu fie prea ușor la început, însă cu timpul te vei acomoda. Încearcă să te concentrezi mai întâi pe respirație, iar apoi încearcă să elimini orice gând din minte. Fii recunoscătoare pentru toate lucrurile din viața ta, concentrează-te pe tot ce este bun, vorbește cu Dumnezeu și roagă-te. Cu siguranță la final te vei simți mult mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top