Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO TRAILER. William Levy, FILM cu fiul său

Inedit

VIDEO TRAILER. William Levy, FILM cu fiul său

Ieri în telenovele, azi în superproducții hollywoodiene. William Levy bifează un nou succes cinematografic cu filmul „The Veil”, unde apare alături de băiatul său.

William Levy este gata să cauzeze senzație la Hollywood prin filmul „The Veil”, în care joacă alături de fiul său, Christopher Alexander. Actorul, care acum câteva luni s-a bucurat de succesul filmului „Addicted”, i-a invitat pe fanii săi să vadă trailerul noii sale munci. The Veil va avea premiera în 2015 și spune povestea unui războinic trădat de cei apropiați care se întoarce cu arme și forță proaspete pentru a câștiga ultima bătălie.

CITEȘTE ȘI: VIDEO TRAILER – FILMUL LUI WHITNEY HOUSTON

„Aici vă împărtășesc câteva imagini din noul meu film, The Veil, unde am avut ocazia să lucrez alături de campionul meu Tophy (Christopher), în debutul său cinematografic”, a scris actorul de origine cubaneză într-o postare pe Instagram ca descriere la o fotografie cu scene din film.

VIDEO TRAILER. William Levy FILM cu fiul sau1

William Levy este în gura tuturor, în ultimele zile, și asta mai ales datorită vieții sale personale. Acesta s-a despărțit recent de perechea sa mexicoamericană Elizabeth Gutierrez, mama celor doi copii pe care îi au împreună, veste care a făcut înconjurul lumii în câteva secunde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top