Connect with us

Revistateo.ro

Cum arăta Marylin Monroe înainte să fie Marylin Monroe

Stiri

Cum arăta Marylin Monroe înainte să fie Marylin Monroe

Înainte să-și vopsească părul în culoarea blondului platinat. Înainte să se căsătorească pentru prima oară. Înainte să-și pună un nume artistic care răsună și astăzi. Înainte de toate astea, Norma Jean Baker (Marylin Monroe) și-a făcut un potret (imaginea, mai jos).

Tânăra care avea să devină Marylin Monroe și-a făcut un autoportret în 1940, într-un photo booth (o cabină fotografică în care introduci moneda și ți se face poza pe loc, de mult existau astfel de cabine chiar în spațiul public). Într-o cămașă în carouri, Marylin Monroe zâmbea atât de tare încât putea ilumina camera în care se afla cu zâmbetul ei.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ AI BUZE IREZISTIBILE CA ALE UNEI VEDETE

Marylin Monroe a făcut fotografia de autoportret ca și un cadou pentru părinții ei, și este printre puținele poze pe negativ care au supraviețuit cu artista. Fotografia este scoasă la vânzare la un preț care variază între 8.000 și 12.000 de dolari (adică între 6.475 și 9.714 euro).

Cum arata Marylin Monroe inainte sa fie Marylin Monroe2

Fofografia se cumpără la licitație și nu ar fi mare mirarea ca prețul să urce în continuare, având în vedere că, recent, o scrisoare de dragoste scrisă de Joe DiMaggio lui Marylin Monroe a depășit suma de 78.000 de dolari (63.000 euro!!!). Alte lucruri valoroase vândute, care se leagă de imaginea lui Marylin Monroe, au fost o altă scrisoare, trimisă de diva Americii către Arthur Miller (vândută cu 35.000 euro) sau o fotografie nud (30.000 euro). Un palton negru purtat de fosta vedetă a Americii s-a vândut cu 141.000 de euro și un sutien cu 16.000 euro. O perie de păr pe care a folosit-o Marylin Monroe a costat și ea enorm: 18.000 euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top