Connect with us

Revistateo.ro

OFICIAL. Ce nume va purta viitorul copil al lui Kate și William

Stiri

APROAPE OFICIAL. Ce nume va purta viitorul copil al lui Kate și William

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton și soțul ei, prințul William, ar fi ales deja un nume pentru bebelușul pe care prințesa îl așteaptă. De altfel, a fost făcut public și sexul bebelușului, potrivit unui comunicat de presă despre care vorbește revista Star din Marea Britanie.

Potrivit revistei Star, cei doi prinți vor avea O FETIȚĂ, iar numele ales deocamdată este unul în cinstea bunicii sale. Fetița se va chema Margaret Elizabeth, spune aceeași sursă. Revista Star scrie că ducesa de Cambridge este foarte fericită că va avea o fetiță iar prima ei reacție când a aflat vestea a fost: „Știam eu!”.

CITEȘTE ȘI: KEIRA KNIGHTELY VA AVEA UN COPIL

La ecografia făcută recent, când prințesa a aflat dacă va naște băiat sau fetiță, a fost însoțită de soțul ei și de micuțul George, primul lor copil. „George este prea mic pentru a înțelege ce se întâmplă, dar a învățat un nou cuvânt: sora”, noteaăz revista Star.

Kate și William pregătesc o petrecere pentru cei doi copii, iar culoarea predominantă va fi roz. Vestea oficială despre sexul bebelușului încă nu a fost dată familiei, după vizita din Statele Unite, iar cei doi sunt așteptați să iasă public pentru a da mai multe detalii. Revista Star nu își asumă în integralitate comunicatul de presă, deoarece vorbește despre un comunicat care ar fi fost remis de Palatul Buckingham, comunicatul nefiind încă unul palpabil.

Prințesa Kate și prințul William au efectuat de curând o vizită în Statele Unite, fiind prima lor vizită oficială în New York. Kate Middleton este însărcinată cu al doilea copil, sarcină care a întâmpinat dificultăți în primele luni, însă datorită îngrijirilor medicale, ducesa și-a revenit simțitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top