Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți îngrijești gențile

Inedit

Cum să-ți îngrijești gențile

De-a lungul timpului geanta a devenit un accesoriu indispensabil, care pe lângă faptul că este practic, poate să îți aducă ținuta la un cu totul alt nivel. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să te bucuri mai mult de acest accesoriu esențial.

Poate că unul dintre cele mai bune sfaturi este să nu exagerezi cu lucrurile pe care le ții în geantă. Știu că femeile au tendința să-și pună în geantă tot ce le trebuie și tot ce nu le trebuie, dar asta nu este prea indicat, în special pentru sănătatea ta. Nu uita că ții geanta pe umăr sau într-o mână. Ideal ar fi să existe un echilibru. Dezechilibrele prea mari pot cauza o variateta de probleme musculare și articulare. Poți să îți distrugi umerii dacă geanta pe care o porți este prea grea. Ea are rolul unui accesoriu care te ajută să ai la dispoziție câteva lucruri esențiale.

CITEȘTE ȘI: 10 ROCHII PENTRU REVELION LA PREȚURI DE SUB 100 DE EURO

Curăț-o în mod regulat. Acesta nu este un aspect pe care să îl treci cu vederea. Unele genți nu îți permit să le speli în totalitate, însă le poți curăța în interior cu o cârpă umedă. Fundul genții este un mediu care favorizează dezvoltarea bacteriilor, deoarece este un loc întunecos și călduros. Cel mai indicat este să cureți interiorul genții cu un tampon îmbibat cu alcool, cel puțin o dată pe săptămână.

Când cumperi o geantă alege culori versatile, pe care să le poți mixa ușor cu ținutele tale. Orientează-te spre negru, maro sau crem. Acestea sunt culori care se pot adapta ușor la mai multe stiluri și pot fi purtate în orice situație. Nu purta aceeași geantă pe tot parcursul anului, Până la urmă, ea este un accesoriu care se demodează. Pe lângă asta, utilizarea continuă o va deteriora mult mai repede. Încearcă să ai la dispoziție măcar 2-3 modele diferite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top