Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO. 8 portofele care nu trebuie să-ți lipsească iarna asta

Dacă la început portofelul era doar un accesoriu util, care nu îți putea lipsi din geantă pentru simplul motiv că nu aveai unde să-ți păstrezi resursele financiare, iată că acum acesta a devenit un adevărat accesoriu chic, care te poate scoate în evidență.

Fie că alegi un portofel din piele, material textil, cu fermoar sau butoni, în culori vii sau neutre, acesta este unul dintre lucrurile esențiale din geanta ta. Caracteristicile sale de bază sunt mărimea și funcționalitatea, însă nici aspectul nu este de neglijat. Nu este absolut necesar ca portofelul să se asorteze cu geanta, însă trebuie să alegi unul elegant, care să îți reflecte personalitate și să fie și practic totodată.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ACCESORIZEZI ACEEAȘI ROCHIE ÎN FUNCȚIE DE DIVERSE OCAZII

Când alegi un portofel fii atentă la finisaje și la material. Dacă acestea sunt de proastă calitate, s-ar putea să cheltui banii în zadar. Dacă trebuie să alegi între materiale textile, piele ecologică sau piele naturală, optează pentru pielea naturală. Chiar dacă este mai scumpă, durata de viață și calitatea sunt mult peste alte variante.

Iată câteva modele care să te inspire!

p5rrkdik
beautiful-color-women-wallet
jh5ps7xg
pink-beautiful-color-women-wallet-collection
qsq0k38y
Retail-Women-s-handbag-wallet-female-long-zipper-design-clutch-coin-purse-mobile-phone-bag-multi
tpxmsqwx
p0b603o1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top