Connect with us

Revistateo.ro

Legătura dintre felul în care scrii și personalitatea ta

Stiri

Legătura dintre felul în care scrii și personalitatea ta

Energia, bolile de care suferi și predispoziția la afecțiuni pot fi citite cu ajutorul grafologiei. Experții susțin că este o legătură puternică între felul în care scrii și personalitatea ta.

National Pen Company a realizat un studiu amplu analizând mai multe rapoarte grafologice. Mărimea scrisului unei persoane spune o serie de lucruri despre personalitatea aceleia. Oamenii care scriu în general mic și înghesuit sunt timizi, cei care scriu mediu sunt adaptabili situațiilor iar cei care scriu mare și lăbărțat sunt mai petrecăreți și mai avizi de atenție.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE FELUL ÎN CARE MERGI DESPRE TINE

SCRISUL ÎNCLINAT
Dacă o persoană are scrisul înclinat spre dreapta este dornică să acumuleze cât mai mult cunoștințe și se implică în tot felul de experimente interesante care îi modelează personalitatea. Cei care scriu înclinat spre stânga au tendința de a se izola de restul lumii, scrisul ”în spate” fiind unul de retragere, ca și cum persoana respectivă s-ar feri mereu de ceilalți.

CUM SCRII LITERELE
Dacă faci bucle evidente la literele L și E, asta înseamnă că ești o persoană spontană și plină de viață, dornică să asculte poveștile celorlalți și să dea sfaturi bune. Dacă faci buclele mai strânse la cele două litere, înseamnă că ești mai sceptică din fire și mai rigidă în comportament.

CUM PUI PUNCTUL PE I
Dacă pui punctul pe litera I departe de literă acest lucru indică o imaginație bogată. Dacă pui punctul mai aproape înseamnă că ești o persoană bine organizată și suficient de empatică.

CUM SCRII LITERA O
Dacă litera O este una evidentă, adică mare și expresivă, atunci ești o persoană deschisă la dialog și la experiențe noi. Dacă litera O este mai mică și mai restrânsă acest fapt indică o mai puțină dorință de a socializa.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top