Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru a arăta mai bine în poze

Frumusete

Trucuri pentru a arăta mai bine în poze

Odată cu sărbătorile vin și o mulțime de petreceri, întâlniri, adunări și inevitabil poze! Iată câteva trucuri care te vor ajuta să arăți mult mai bine, chiar și dacă nu ești o persoană fotogenică!

Cercetările arată că oamenii obișnuiesc să arate mai multă emoție pe partea stângă a feței, așa că încearcă să îți întorci capul ușor la dreapta când ești fotografiată. Asta îți va oferi un look mai natural și mai sofisticat.

Să privești puțin peste obiectivul camerei de fotografiat este o modalitatea ușoară de a-ți păstra ochii larg deschiși și luminoși în fotografii. Nu înclina capul înapoi, ci doar du-ți privirea la un centimetru deasupra obiectivului, în timp ce fotograful fixează imaginea. Bărbia poate fi lăsată foarte puțin în jos.

CITEȘTE ȘI: 10 ROCHII PENTRU REVELION LA PREȚURI DE SUB 100 DE EURO

În poze s-ar putea să ai tendința de a ieși mai ștearsă decât ești, fapt care se vede în special în zona buzelor. Pentru asta e bine să porți un ruj adecvat, o culoare puternică sau măcar strălucitoare. Încearcă un roz sidefat sau un roșu pătrunzător și zâmbetul tău va fi impecabil în fotografii.

Când stai foarte dreaptă în fața camerei, s-ar putea să adaugi câteva kilograme în plus siluetei tale. Pentru a contracara acest efect îngrozitor, stai ușor întoarsă când ești fotografiată. Această poziție nu te va face să pari mai mare decât ești, iar poza finală va arăta fabulos. Îndoaie genunchiul foarte puțin pentru a-ți subția și mai mult silueta.

Relaxează-te. Zâmbetele forțate nu arată grozav. Încearcăsă ai o expresie a feței cât mai naturală. gândește-te la ceva care te binedispune și te face să râzi și fii tu însăți. Până la urmă, vrei ca poza finală să scoată în evidență adevărata ta personalitatea. Stai cu brațele relaxate, pe lângă corp, într-o poziție naturală. Sub nici o formă nu sta cu brațele încrucișate sau rigide.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top