Connect with us

Revistateo.ro

Cum să alegi o poșetă utilă pentru orice anotimp

Inedit

Cum să alegi o poșetă utilă pentru orice anotimp

Să alegi o poșetă care să îți fie utilă în orice anotimp nu este o sarcină ușoară. Trebuie să acorzi atenție multor detalii și să o alegi cu grijă, lunâd în calcul mai mulți factori. Majoritatea genților sunt create pentru a putea fi purtate într-un anumit sezon, așa că hai să vedem cum ar trebui să arate geanta pe care să o porți pe tot parcursul anului!

1. Acordă atenție texturii și materialelor. Textura este ceea ce transformă geanta în ceva unic. De cele mai multe ori vei găsi genți de pânză sau paie vara și materiale bogate cum ar fic atifeaua sau lâna, iarna. Pentru ca o geantă să fie purtată pe tot parcusrul anului, materialul din care este confecționată trebuie să fie unul versatil. Orientează-te spre piele sau piele întoarsă.

CITEȘTE ȘI: FOTO. 8 PORTOFELE CARE NU TREBUIE SĂ-ȚI LIPSEASCĂ IARNA ASTA

2. Ia în considerare mărimea genții. Fiecare femeie cunoaște care este dimensiunea optimă pentru ea. Atunci când cumperi o geantă pe care îți propui să o utilizezi vreme îndelungată, acordă o atenție deosebită dimensiunilor acesteia și asigură-te că te simți confortabil cu ea.

3. Acordă atenție designului interior. O geantă practică ar trebui să fie foarte bine organizată în interior. Asigură-te că este bine compartimentată și te ajută să îți organizezi lucrurile cât mai bine. Nu vrei ca geanta ta să fie de fapt un haos în care nu găsești nimic atunci când ai nevoie sau te grăbești.

4. Alege culori neutre. Pentru a te asigura că o poți purta la numeroase ocazii, optează pentru culori cum ar fi negru, gri, alb, bej sau culori metalice. În general acestea se potrivesc la majoritatea ținutelor și în majoritatea situațiilor.

5. Imaginează-ți cu ce ținute din dulapul tău ai putea să o asortezi. Atunci când alegi o geantă, este important să iei în calcul toată garderoba ta, pentru a ști sigur cu ce o poți purta și cum o poți adapta hainelor pe care le ai deja. Dacă o vei purta o perioadă îndelungată, asigură-te că poate fi atașată majorității ținutelor tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top