Connect with us

Revistateo.ro

Cum să îngrijești pantofii din piele întoarsă

Inedit

Cum să îngrijești pantofii din piele întoarsă

Îngrijirea pantofilor din piele întoarsă pare un lucru destul de dificil. Din această cauză multe femei se feresc de acest material și pereferă să aleagă pielea sau alte materiale textile. Urmând sfaturile următoare nu va mai fi atât de greu să întreții pielea întoarsă și-ți vei putea alege fără teamă orice încălțăminte dorești!

Unul dintre cele mai importante trucuri este să perii pantofii în mod regulat. Astfel începărtezi praful, reîmprospătezi culoarea materialului și îi redai aspectul potrivit. Alege o perie specială pentru pielea întoarsă și lustruiește pantofii după fiecare purtare. Nu uita că pielea întoarsă nu se înțelege deloc cu umezeala, așadar pantofii se perie pe uscat. Asta înseamnă că nu vei fi prietenă cu șervețelele umede și mereu va trebui să te îngrijorezi pentru petele de apă. Asta este, din păcate, un mare minus al încălțărilor confecționate din piele întoarsă.  Dacă pantofii tăi au pete care se datorează umezelii,așteaptă până ce acestea se usucă complet și îndepărtează-le cu o perie uscată.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ AI BUZE IREZISTIBILE CA ALE UNEI VEDETE

Folosește produse care protejează pielea întoarsă. Există numeroase spray-uri care formează o peliculă protectoare peste pantof și țin la distanță umezeala și praful. Utilizează-le cu precauție, mai ales dacă ai pantofii colorați în nuanțe puternice, deoarece acestea obișnuiesc să ia culoarea.

Petele și transferul de culoare sunt probleme majore ale articolelor din piele întoarsă. Apelează la un profesionist când întâmpini astfel de probleme, pentru a te asigura că nu îți strici perechea favorită încercând singură să le repari. Un cizmar bun ar trebui să fie în stare să îți redea aspectul plăcut al pantofilor din piele întoarsă.

Depozitează pantofii în locuri întunecate, ferite de umezeală. Dacă ai posibilitatea, păstrează-i în cutiile în care au fost cumpărați. Alege locuri uscate și răcoroase pentru a te asigura că pielea întoarsă își păstrează toate calitățile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top