Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru ochi strălucitori

Machiaj

Trucuri pentru ochi strălucitori

Ochii sunt poate cea mai importantă caracteristică a feței. Nu degeaba se spune că sunt oglinda sufletului, nu-i așa? De aceea ne dorim ca ei să arate întotdeauna extraordinar de bine și să reflecte starea noastră de spirit. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai ochi mai strălucitori și mai luminoși!

Ar fi timpul să renunți la creionul dermatograf negru și să încerci o culoare mai deschisă, care să atragă mai multă lumină în zona ochilor. Optează pentru un albastru intens sau chiar un turcoaz. Trasează o linie fină doar pe pleoapa superioară, pentru a crea dimensiune și a-ți lumina privirea. Este un bun truc pentru a crea contrast, mai ales dacă ai ochii închiși la culoare.

CITEȘTE ȘI: DE CE AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI COSMETICE NATURALE

Concealerul este un produs esențial pentru zona ochilor. Acesta te ajută să a coperi pungile de sub ochi și cearcănele, însă nu este suficient. Orientează-te spre un iluminator special pentru zona ochilor, pentru a da mai multă strălucire și a prinde lumina. Îl poți folosi chiar și în alte zone ale feței, fiind un produs foarte practic.

Chiar dacă nu ești un fan al creionului dermatograf, secretul unor ochi luminoși este dermatograful alb. Trasează o linie fină pe pleoapa inferioară și vei observa diferența.

Nu uita că sprâncenele joacă un rol esențial în tot aspectul feței tale. Forma și textura lor pot oferi mai multă strălucire privirii tale, așa că cel mai recomandat este să mergi la un specialist care îți va găsi forma ideală în funcție de forma feței și de celelalte caracteristici ale tale.

Luminează zona de sub sprânceană cu un fard deschis la culoare. Poți folosi un fard mat sau unul sidefat, nu are importanță atât timp cât este o culoare deschisă și luminoasă. Acest truc îți va oferi strălucire și luminozitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top