Connect with us

Revistateo.ro

Greșeli vestimentare care te fac mai în vârstă

Stiri

Greșeli vestimentare care te fac mai în vârstă

Atunci când întrebi pe cineva ce vârstă îți dă, e posibil să ai un șoc. Și nu pentru că ai avea riduri mai pronunțate decât celelalte femei ci datorită unor greșeli vestimentare care te fac să pari mai în vârstă decât ești tu de fapt. Descoperă mai jos care sunt cele mai mari greșeli în materie de haine și cum ar trebui să le eviți.

SUTIETNUL NEPOTRIVIT
Întotdeauna cere sfatul vânzătorului sau vânzătoarei atunci când nu ești sigură de măsura sutienului tău. 85% dintre femei au o prolemă în a alege sutienul potrivit și asta pentru că sistemul actual de măsurare este vechi și a fost realizat după măsura hainelor militarilor din Primul Război Mondial.

CITEȘTE ȘI: CUM FACI DIFERENȚA ÎNTRE HAINELE ORIGINALE ȘI CLONELE LOR

PANTALONI 3 SFERTURI EVAZAȚI
Pantalonii trei sferturi evazați vor tăia linia piciorului astfel încât vei părea o bătrânică, cel puțin la picioare. Alege pantaloni trei sferturi mulați după corp și renunță la hainele de modă veche.

FĂRĂ JERSEU LA ȚINUTE SPECIALE
Jerseul este o ținută comodă și călduroasă, dar până treci strada la brutăria din fața blocului tău. Nu combina haine din jerse cu ținute speciale deoarece îți vei pune în plus vreo 7 ani în buletin.

NOT ALL IS BLACK
Nu tot timpul pantalonii negri sunt cei mai geniali de purtat mai ales atunci când în majoritatea timpului tău ești îmbracată în negru. Negrul este elegant însă până la un anumit punct.

OCHELARII DE BUNICUȚĂ
Ochelarii perfect rotunzi îți vor da mulți ani feței tale. Ochelarii stil tocilari, a la Ernest Hemingway nu mai sunt de mult la modă și nu fac altceva decât să fii confundată cu Betty cea Urâtă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top