Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Ce șuvițe californiene sunt la modă în 2015

Stiri

FOTO. Ce șuvițe californiene sunt la modă în 2015

În România, vedeta care a dat tonul șuvițelor californiene, care a fost copiată apoi de toate femeile, a fost cântăreața Antonia. Este vorba de fapt despre colorarea părului în degradee, și anume în două culori sau două culori și una intermediară, care face trecerea de la un ton închis la unul mai deschis, sau invers.

Pentru femeile blonde, cel mai indicat este să aleagă un castaniu închis sau culoarea cojilor de nucă bine coapte, mai ales pe timp de iarnă. Când vine vorba de șuvițe californiene, blondele trebuie să opteze mereu pentru culori complementare. Poate fi folosit și rozul sau violetul, însă nu orice ten merge cu aceste nuanțe. De pildă, femeilor bronzate și blonde nu le-ar sta foarte bine cu șuvițe foarte deschise și țipătoare, precum rozul.

CITEȘTE ȘI: DYED HAIR. AI AVEA CURAJUL SĂ TE VOPSEȘTI AȘA?

Ce suvite californiene sunt la moda in 20151

Pentru femeile mai îndrăznețe și cu un spirit mereu tânăr și rebel, recomandăm culorile evident la fel de îndrăznețe precum albastrul degradee sau rozul bordo.
Ce suvite californiene sunt la moda in 20152

Pentru femeile care au păr castaniu, este recomandat blondul cenușiu, exact inversul primului exemplu de mai sus, în cazul femeilor blonde. Este și culoarea cu care Antonia a făcut ravagii în materie de look în România.
Ce suvite californiene sunt la moda in 20153

Pentru femeile brunete se recomandă un castaniu clar (culoarea castanelor când încă nu sunt comestibile). În anumite puncte, degradee-ul poate merge până în punctul de combinație cu castaniul clar cu un blond caramelizat.
Ce suvite californiene sunt la moda in 20154

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top