Connect with us

Revistateo.ro

Reguli pe care să le urmezi când porți ruj roșu

Machiaj

Reguli pe care să le urmezi când porți ruj roșu

Fiecare femeie ar trebui să cunoască aceste reguli și să se asigure că poartă rujul roșu într-un mod corespunzător. Această culoare puternică poate arăta fabulos pe buzele tale sau poate fi un adevărat dezastru, asta în funcție de cum o porți. Iată sfaturile pe care trebuie să le urmezi!

În primul rând trebuie să alegi nuanța potrivită. Orice femeie poate purta culoarea roșie pe buze, trebuie doar să fie nuanța potrivită, care să fie în armonie cu tonul pielii, culoarea ochilor și a părului. Așa că încearcă mai multe variante până să te oprești la cea mai bună pentru tine.

CITEȘTE ȘI; CUM SĂ ÎȚI PĂSTREZI RUJUL PE BUZE CÂT MAI MULT TIMP

Încearcă să te mergi pe un machiaj al ochilor foarte natural. Rujul roșu este impunător și atrage atenția, așa că nu are sens să îți machiezi zona ochilor foarte strident. Alege un fard bej sau crem și câteva umbre subtile în colțul ochilor, sau pur și simplu o mascara fabuloasă. Este suficientă de multe ori, culoarea buzelor va face toată treaba.

Poți purta rujul roșu cu orice, însă trebuie să știi că va arăta extraordinar cu o rochie neagră. Aceasta este alegerea perfectă pentru o seară specială. Lookul tău va fi plin de farmec și vei atrage toate privirile. Simplitatea este eleganța supremă.

Dacă fardul de ochi este într-o culoare neutră, optează pentru un eyeliner negru intens, doar pe pleoapa superioară. Acesta face o pereche perfectă cu rujul roșu și îți dă o notăspecială, sofisticată. Un alt produs important pentru tine este creionul de buze. Acesta fixează culoare și împiedică rujul să se întindă. Un primer pentru buze este, de asemenea, o soluție bună pentru a oferi un strat suplimentar de protecție buzelor.

Rujul roșu nu va dispărea ușor, de aceea trebuie să fii foarte atentă. Asigură-te că iei rujul cu tine și îți refaci machiajul ori de câte ori este necesar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top