Connect with us

Revistateo.ro

JINGLE BALL NEW YORK. Cum au defilat vedetele

Stiri

JINGLE BALL NEW YORK. Cum au defilat vedetele

Vedetele nu au dorit nici anul acesta să piardă întâlnirea de la Madison Square Garden din New York, la Jingle Ball. Evenimentul Jingle Ball New York are loc în fiecare an și este organizat pentru a da bun venit sărbătorilor de iarnă, în special Crăciunului.

La eveniment nu doar că au defilat unele vedete de talie internațională dar au și cântat. Cele care au dat startul sărbătorilor de iarnă cântându-și hiturile au fost Iggy Azalea, Ariana Grande sau Sam Smith, printre senzațiile momentului în muzică. La eveniment au participat și Taylor Swift, care și-a celebrat recent ziua de naștere (a 25-a iarnă) și actrița din Sex and the city, Sarah Jessica Parker. Sarah Jessica Parker a fost îmbrăcată într-o rochie albă strălucitoare, amintind de personajul Carrie Bradshaw pe care îl interpreta în faimosul serial.

CITEȘTE ȘI: MADONNA, SURPRIZĂ URIAȘĂ PENTRU FANII EI!

De la eveniment nu putea lipsi Rita Ora, mai ales că Iggy Azalea era deja acolo. Așa că, artista britanică a apărut pe covorul roșu cu nelipsitul ruj roșu, îmbrăcată în niște haine care o pot confunda ușor cu Gwen Stefani la începuturile carierei de cântăreață.
JINGLE BALL NEW YORK. Cum au defilat vedetele1

Bineînțeles că la Jingle Ball New York a venit și interpreta hitului toamnei, „Baby don t lie”, tocmai cea pe care am pomenit-o mai devreme, Gwen Stefani. Emma Roberts, nepoata Juliei Roberts, a fost și ea pe covorul roșu, toată un zâmbet și fericită în așteptarea Crăciunului. Aceasta a fost îmbrăcată elegant, în alb și negru, având ceva din măiestria și eleganța Juliei Roberts (doar sunt rude!).
JINGLE BALL NEW YORK. Cum au defilat vedetele2

Nu putem uita nici de bărbați, printre cei mai în vogă în acest moment fiind cel mai happy cântăreț din istorie, Pharrell Williams și Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Amândoi și-au luat ba o pălărie, ba o șapcă pe cap, însă Pharrell Williams nu s-a putut abține să-și atârne și niște bijuterii kilometrice la gât (oops! 🙁 )
JINGLE BALL NEW YORK. Cum au defilat vedetele3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top