Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune Scarlett Johansson despre propriul ei corp

Inedit

Ce spune Scarlett Johansson despre propriul ei corp

Scarlett Johansson este una din acele vedete care nu se consideră deloc sexy și nu este neapărat mândră de corpul ei. Actrița a mărturisit recent că există părți ale corpului care nu îi plac.

Actrița a mărturisit în emisiunea „Bárbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2014” că există părți ale corpului ei care nu îi sunt pe plac. „Este un corp ok”, a explicat sec actrița care nu de mult a născut-o pe Rose Doherty. Scarlett Johansson a dezvăluit apoi că nu îi place deloc talia ei, partea mediană a trupului.

CITEȘTE ȘI: SCARLETT JOHANSSON A FĂCUT ASTA ÎN OCTOMBRIE

Scarlett Johansson a fost întrebată dacă se consideră un sex-simbol, deoarece foarte multe reviste și ziare o prezintă în acest fel, dar actrița a replicat că habar nu are ce trebuie să facă pentru a fi numită astfel sau măcar pentru a fi senzuală. „Eu niciodată nu îmi pun o față sexy. Așa că habar nu am ce înseamnă să acționez seductiv”, spune Scarlett.

Ce spune Scarlett Johansson despre corpul ei1

În plus, Scarlett a fost întrebată și ce fel de relație are cu micuța ei, Rose Doherty, iar actrița a mărturisit că îi place foarte mult să o alăpteze, că există o relație de nedescris între cele două și faptul că o alăptează o face să se simtă din nou în formă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top