Connect with us

Revistateo.ro

10 sfaturi anti-STRES pentru 2015

Stil de viata

10 sfaturi anti-STRES pentru 2015

Poate că ai impresia că stresul face parte în mod normal din viața ta, dar nu ar trebui să fie așa. Ne-am propus să îți oferim câteva idei pentru relaxare și câștigarea unui timp pentru a te bucura din viață mai mult, din 2015.

SFATURI PENTRU 2015 SĂ NU MAI TRĂIEȘTI CU STRES:
1. ORGANIZEAZĂ-TE!
Învață să te organizezi bine pentru a reduce stresul și să câștigi mai mult timp pentru a te bucura de viață. Nu e rău să îți cumperi o agendă în care să-ți notezi sarcinile domestice și evenimentele importante de peste zi. Uită-te de două ori pe zi pe agendă și vezi care sunt obligațiile tale din acea zi.

CITEȘTE ȘI: CUM REACȚIONEAZĂ FIECARE ZODIE LA STRES

2. TELEFONUL MOBIL
Limitează-te la a folosi telefonul mobil atunci când nu te ajută cu nimic. Să stai pe rețelele de socializare atunci când ai de muncit sau ești solicitată în altă parte este frustrant și te seacă de puteri.

3. MEDITAȚIE
Două minute pe zi în care să îți aduni gândurile sunt binevenite. Respiră adânc și spune o rugăciune sau încearcă să respiri de mai multe ori pe nas și pe gură gândindu-te că totul are o soluție.

4. GESTIUNEA TIMPULUI
Fă-ți un orar săptămânal pentru a ști să fi mereu în acțiune. Stabilește-ți o oră maximă la care să te trezești și una la care să te pui noaptea în pat. Alocă-ți timp în orarul tău și pentru ieșirile în oraș, în timpul săptămânii sau în weekend.

5. RESPIRAȚIA
Respiră adânc înainte de a continua, atunci când nu mai știi cum să faci față situațiilor care se adaugă una peste alta în același moment. Prioritizează-ți activitățile, chiar dacă toate sunt importante în acel moment.

6. YOGA
Dacă nu ai practicat până acum yoga, poți începe din 2015. Reduce stresul și îți dă o stare zen pentru tot restul zilei.

7. AROMATERAPIE
Pulverizează câteva picături de uleiuri esențiale, de liliac sau lavandă (sau orice altă aromă preferi) prin casă pentru a te simți mai bine și a înlătura mirosul stătut care poate provoca dureri de cap, și, deci, stres.

8. SEX
Nu uita să faci mai mult sex în 2015 pentru că te relaxează și stimulează dezvoltarea hormonilor plăcerii.

9. TEHNICI PROPRII
Tu te cunoști cel mai bine fapt pentru care ai propriile tale moduri de a te descărca de gândurile negative. Dacă plângi de nervi și după aceea îți revii, nu trebuie să îți fie rușine. Fă asta chiar dacă vei părea o ciudată, important este să nu te îmbolnăvești pe urmă din cauza stresului.

10. O VIAȚĂ MAI SLOW
Încearcă să nu vrei totul acum, ia fiecare lucru pas cu pas și ai răbdare. Nu te mai enerva dacă vânzătoarea nu te-a servit suficient de repede încât să poți ajunge la locul de muncă dimineața pentru că deja ți-ai stricat ziua. Acordă-ți timp pentru fiecare lucru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top