Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pentru ca machiajul tău să arate perfect

Machiaj

Trucuri pentru ca machiajul tău să arate perfect

Există unele greșeli frecvente pe care multe femei le fac atunci când se machiază, fără să își dea seama. De aceea există zile în care oricât ai încerca, machiajul tău pur și simplu nu este așa cum ți-ai dori să fie. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îndrepți micile greșeli!

Poate cea mai mare greșeală pe care o fac femeile este să nu întindă bine machiajul. Astfel tenul capătă un aspect fals, nedefinit și aspru. Asigură-te că întinzi bine fondul de ten, astfel încât acesta să pătrundă în stratul de piele și să se uniformizeze. Același lucru este valabil și pentru anticearcăn, pudră, blush sau fardul de pleoape. Vrei ca aspectul tău să fie bine finisat, așa că nu te grăbi și acordă acestor detalii toată atenția de care este nevoie.

CITEȘTE ȘI: IMPORTANȚA BAZELOR DE MACHIAJ

Asigură-te că ai întotdeauna sprâncelene pensate și bine definite. Deși pare greu de crezut, sprâncenele îți pot schimba complet aspectul, în bine sau în rău. Poți avea un machiaj superb, dar dacă sprâncenele tale sunt neîngrijite, s-ar putea să nu arăți prea bine. Umple-le cu fard sau cu un creion și finisează-le forma astfel încât să te avantajeze.

Conturul feței este esențial. Cu ajutorulconturului și al produselor iluminatoare poți crea iluzii optice care să te avantajeze. Îți poți subția nasul, îți poți defini pomeții și îți poți lumina întregul chip. Conturul ar trebui să fie cu o nuanță sau două mai închis decât tonul pielii, iar textura lui ar trebui să fie una mată. Aplică-l cu atenție, fără să creezi o trecere bruscă de la o nuanță la alta.

Chiar dacă buzele tale arată extraordinar, creionul le va îmbunătăți considerabil aspectul. În plus, reține rujul pe buze mai mult timp și le oferă acestora dimensiune și definire. Secretul este să alegi aceeași nuanță cu cea a rujului.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top