Connect with us

Revistateo.ro

Cum a devenit Cristiano Ronaldo Moș Crăciun

Inedit

Cum a devenit Cristiano Ronaldo Moș Crăciun

Multă lume spune despre fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo că este o persoană care trăiește deasupra tuturor, acolo unde aerul este rarefiat și foarte scump dacă vrei să respiri odată cu el. Spiritul sărbătorilor de Crăciun trezește însă în noi sentimentul de a dărui și a împărtăși cu cei din jur lucrurile frumoase ale vieții.

Cristiano Ronaldo a dovedit recent că nu este deloc o persoană zgârcită, mai ales când vine vorba de colegii de echipă de la Real Madrid. Acesta a devenit un adevărat Moș Crăciun pentru fotbaliștii echipei spaniole și asta pentru că le-a făcut cadou de Crăciun câte un ceas în valoare de 10.000 de dolari fiecăruia. Ceasul marca Bulgari are inscripționat CR7 (Cristiano Ronaldo 7 – numărul de pe tricou).

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ECONOMISEȘTI BANI DE CRĂCIUN

Cristiano Ronaldo își permite să facă astfel de cadouri deoarece este unul dintre cei mai bogați sportivi ai lumii, pe locul doi după boxeurul american Floyd Mayweather. Cel care a dat de gol gestul lui Ronaldo nu a fost el, deoarece nu voia să se laude cu cadourile sale scumpe, ci unul din colegii lui, Alvaro Arbeloa, care a postat o fotografie cu Ronaldo și cu ceasul primit pe Twitter.

Din imaginea de mai jos putem observa cum arată ceasurile pe care Cristiano Ronaldo le-a făcut cadou jucătorilor de la Real Madrid: numele lui Moș Crăciun este inscripționat pe ceas (CR7) și mai jos apare numele jucătorului (în acest caz Alvaro Arbeloa).

Cum a devenit Cristiano Ronaldo Mos Craciun1 (2)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top