Connect with us

Revistateo.ro

După 14 ani, ANDREEA RAICU PLEACĂ de la Prima TV

Stiri

După 14 ani, ANDREEA RAICU PLEACĂ de la Prima TV

Prezentatoarea tv Andreea Raicu a anunțat aseară că părăsește postul Prima TV, loc în care a muncit mai bine de 14 ani. Andreea Raicu a declarat că nu se mai regăsește în planurile postului, care în ultima vreme a suferit un rebranding.

Andreea Raicu a scris pe Facebook că Prima Tv este locul în care a învățat cu adevărat ce înseamnă să muncești în televiziune. Andreea Raicu a prezentat de-a lungul timpului formate de mare succes la vremea respectivă, începând cu reality-show-ul Big Brother, continuând cu Megastar și apoi Reuniunea de clasă. Andreea Raicu lucrează în clipa de față la dezvoltarea unei reviste personale online și spune că are o serie de alte proiecte de care trebuie să se ocupe.

CITEȘTE ȘI: JENNIFER LOPEZ APĂRĂ REVOLTATĂ ACEST DREPT AL FEMEILOR

„În acest moment, însă, politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorinţele şi cu planurile mele de viitor, aşa că am luat decizia de a pune punct colaborării noastre (…) Aceasta nu este o despărţire de televiziune, pentru că e un domeniu pe care îl iubesc şi care mă face să mă simt extrem de vie! Dacă vor exista în viitor propuneri de colaborare cu care să rezonez cu adevărat, cu siguranţă le voi da curs”, a scris Andreea Raicu pe Facebook.

Dupa 14 ani Andreea Raicu pleaca de la Prima TV1

Dupa 14 ani Andreea Raicu pleaca de la Prima TV2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top