Connect with us

Revistateo.ro

VINE APOCALIPSA FINANCIARĂ. O nouă criză economică mondială ne va afecta pe toți începând cu 2015

Stiri

VINE APOCALIPSA FINANCIARĂ. O nouă criză economică mondială ne va afecta pe toți începând cu 2015

Lumea se pregătește pentru a intra din nou în criză financiară și asta după ce ieri toate site-urile financiare au scris despre deprecierea cu până la 40% a rublei rusești. Matei Păun, specialist în economie, a declarat pentru Ziarul Financiar că din 2015 lumea se va îndrepta spre o nouă criză economică, criză care ne va afecta pe toți.

Specialistul în economie declară că situația economică mondială s-ar putea înrăutăți chiar și peste o lune, lumea trezindu-se după ciocnirea cupelor de șampanie cu noi măsuri de austeritate și noi economii din cauza situației financiare delicate. Păun susține că România, fiind aproape de statul rusesc, va fi afectată fără doar și poate de declinul economic din Est iar acest lucru se va vedea în costurile de finanțare, obligațiunile de stat și lichiditatea din piață.

CITEȘTE ȘI: 25 DE ANI DE LA REVOLUȚIE

Păun susține că nu crede în tulburări sociale grave, întrucât cel puțin în Rusia, locuitorii statului sunt obișnuiți să o ducă prost, dar, cu toate acestea, multe state europene vor fi grav afectate de căderea ursului rus.

VINE APOCALIPSA FINANCIARA. O noua criza economica mondiala ne va afecta pe toti incepand cu 20151
Deprecierea rublei rusești ar putea trage în jos economia mondială

O nouă criză economică mondială ar putea fi devastatoare pentru țara noastră, având în vedere că anul acesta economia României a crescut destul de mult, România fiind pe locul 2 în Europa la capitolul „creștere economică”. O nouă criză financiară mondială și deci națională ar putea însemna noi taxe, noi scumpiri și noi măsuri de austeritate care vor afecta viața de zi cu zi a românilor.

1 Comment

1 Comment

  1. biro

    2014-12-17T21:27:42+02:00 at 2014-12-17T21:27:42+02:00

    daca stim deja ca va veni inca o criza economica, avem un avantaj putem sa cautam solutii de pe acum 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top