Connect with us

Revistateo.ro

Dezvăluiri despre moartea modelului Anca Rovența. MAMA TINEREI SPUNE CAUZA MORȚII

Inedit

Dezvăluiri despre moartea modelului Anca Rovența. MAMA TINEREI SPUNE CAUZA MORȚII

Moartea fotomodelului Anca Rovența a emoționat și intrigat o țară întreagă. Tânăra a fost găsită moartă în locuința sa din București. Originară din Târgu Jiu, Anca Rovența a obținut la 26 de ani o carieră internațională în modelling, fiind unul dintre cele mai bine cotate modele românești de peste graniță. Moartea tinerei a trezit o serie de speculații, însă mama fotomodelului a dorit să spună adevărul despre cum a murit fetița ei.

Primele ipoteze ale morții manechinului Anca Rovența au fost consumul de pastile pentru slăbit sau alcool în exces. Niciunda dintre aceste ipoteze nu este agreată de mama îndurerată a fetei, care a explicat pentru un site monden adevărul despre moartea modelului. Potrivit declarațiilor mamei, fata a murit electrocutată.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE MAITE PERRONI DESPRE VIAȚA PRINTRE GUNOAIE

Anca abia ieșise din baie și avea părul umed după care s-a apropiat de pat, îmbrăcată sumar. S-a uitat la telefon și a văzut că este descărcat așa că și-a pus telefonul la încărcat. În momentul în care s-a aplecat asupra prelungitorului care se afla lângă pat, apa din păr s-a scurs în priza prelungitorului, acesta fiind momentul declanșator al morții.

Tânăra locuia de mai multă vreme la Milano și era în țară doar pentru o perioadă scurtă, orașul italian fiind cel în care își petrecea cel mai mult timp din viața sa, fiind practic și orașul în care avea cele mai multe colaborări în modelling. Anca Rovența este regretată atât de colegele ei manechine cât și de persoanele publice care au cunoscut-o, printre care Laura Belecciu, prezentatoare tv și vedetă Prima Tv.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top