Connect with us

Revistateo.ro

Care sunt zodiile afectate de CULOAREA NEAGRĂ

Stiri

Care sunt zodiile afectate de CULOAREA NEAGRĂ

Fiecare zodie este afectată de un anumit spectru de culori sau de o anumită culoare. Chiar dacă negrul nu este o culoare, îi vom spune așa pentru a putea explica mai ușor efectele acestei nonculori de fapt asupra anumitor zodii. Așadar, află mai jos care sunt zodiile afectate de culoarea neagră și mai ales în ce fel.

Înainte de orice, haideți să vedem ce simbolizează negrul: moarte, repause, reducerea unei activități aglomerate, neliniște, angoasă, spaimă sau furie. Tipologia Saturn este cea care se înconjoară de culoarea neagră, planeta Saturn fiind un malefic necesar pe harta astrală, deoarece, deși provoacă toate sentimentele negative de mai sus acest lucru se întâmplă pentru a trage învățături de minte.

CITEȘTE ȘI: CEA MAI SCURTĂ ȘI CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE

Zodiile cele mai afectate de culoarea neagră, adică semnele zodiacale care iau cele mai multe lecții de viață de la planeta Saturn sunt Capricornul și Vărsătorul. Capricornul este duios și calm însă pe interior poate fi scuturat de o serie de sentimente și trăiri contradictorii, de o serie de neliniști și întrebări fără răspunsuri. Zodia Capricorn este guvernată de planeta Saturn și ziua acestei zodii este sâmbăta. Capricornii pot moșteni de la Saturn egoismul și pasivitatea arogantă în fața insistențelor semenilor fie și pentru a fi băgați în seamă.

Pentru Capricorni, culoarea neagră are rezervate o serie de lucruri specifice semnului lor zodiacal: apreciere bună din partea semenilor, căsătorii multiple, agilitate în relațiile sociale, incosecvență în plan afectiv, avarism.

Vărsătorul este cealaltă zodie care se află sub o umbrelă neagră. Guvernată tot de planeta Saturn, Vărsătorul are piatra prețioasă safirul. Aceștia pot fi afectați la nivelul sănătății mai ales în zona pulpelor și gleznelor, pot avea crampe și boli convulsive. Vărsătorii moștenesc de la întunecatul Saturn (tradus de către ortodoxie ca Satana) discreția, misticismul, puterea de discernere și altruismul în multe etape.

Vărsătorii sunt perseverenți (la fel ca și guvernatorul lor), plini de vise și speranțe, luptători înnăscuți, însă uneori se pot pierde pe drum din cauza unei visări prea mari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top