Connect with us

Revistateo.ro

Cum pot vedea CULOAREA AUREI mele și care sunt SEMNIFICAȚIILE

Stil de viata

Cum pot vedea CULOAREA AUREI mele și care sunt SEMNIFICAȚIILE

Ești curioasă să afli care este culoarea aurei tale? Cu ajutorul detectării aurei putem afla adevărata stare interioară a fiecăruia dintre noi. Astrologul spaniol Esperanza Gracia susține că putem identifica singuri culoarea aurei sau cu ajutorul unui medium. Potrivit expertei în astrologie și ezoterism, aura se împarte în șapte cercuri mici, fiecare cu câte o culoare.

Putem să vedem cu culoare are aura noastră cu proprii noștri ochi, însă pentru a vedea asta trebuie să știm câteva lucruri înainte. Dacă reușim să identificăm culoarea și forma aurei noastre, putem afla și cum este aura persoanei care stă lângă noi, dacă este tristă, veselă sau plictisită. Astrologul Esperanza Gracia susține că pentru a ști ce culoare are aura ta trebuie să te afli într-un loc liniștit unde nu te deranjează nimeni.

CITEȘTE ȘI: TRADIȚII ȘI SUPERSTIȚII DE ANUL NOU

Așează-te pe un scaun sau pe jos la o distanță de 1,5 metri de o oglindă și privește-te în ea. Uită-te la fața ta în oglindă și concentrează-ți atenția asupra chipului tău. Respiră adânc pe nas. Dacă îți relaxezi corpul cu adevărat, vei reuși să vezi în oglindă cum corpul tău capătă o altă culoare. Este ca un câmp magnetic care îți înconjoară întreg corpul, aura poate fi văzută ca un contur subțire al corpului tău. Pentru a vedea aura trebuie să fii extrem de concentrat și relaxat, pentru că dacă nu îndeplinești această condiție a meditației, s-ar putea să nu îți poți vedea niciodată aura.

CE SEMNIFICAȚII AU CULORILE AUREI TALE
ALBASTRU INDIGO – Ești o persoană plină de viață care știe să dea mereu sfaturi bune. Ai abilitatea să îi faci să se simtă bine pe cei din jurul tău.

ALBASTRU TURCOAZ – Ai o energie debordantă și de obicei faci mai multe lucruri în același timp. Ești o fire luptătoare și nu obosești deloc oricât de greu ar fi să îți îndeplinești visele.

VERDE – Ai o capacitate naturală de a te însănătoși rapid, fără a lua nici măcar Paracetamol. Ești o fire relaxată și calmă, pacifistă și echilibrată

VIOLET – Te pasionează spiritualitatea. Ești preocupată să construiești o lume interioară perfectă

GALBEN SAU PORTOCALIU – Ești capabilă să te adaptezi oricărei situații

ROȘU – Te interesează doar partea materială a vieții sau poftele trupești

ROZ – Reușești să faci un echilibru între interesele materiale și cele spirituale

AURIU – Ești o persoană care mereu ajungi acolo unde dorești. Lumea te invidiază și vrea să fie ca tine

GRI – Ești visătoare și asta te costă să înțelegi realitatea în care trăiești

MARO – Îți lipsește spiritualitatea, te afunzi foarte ușor în depresie și alte sentimente negative

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top