Connect with us

Revistateo.ro

5 lecții GRATUITE de stil pentru un Crăciun FASHION

Stiri

5 lecții GRATUITE de stil pentru un Crăciun FASHION

De Crăciun, poți pune pe tine haina de ren în stilul Mr. Darcy din „Jurnalul lui Bridget Jones” sau poți merge mai departe cu imaginația pentru a transforma Crăciunul în ceva sofisticat și personal. Dacă ai făcut atâtea eforturi să îți împodobești casa cât mai frumos, de ce crezi că tu nu ai merita să arăți ca o divă chiar și în nopțile sărbătorilor de iarnă?

Există foarte multe reguli pe care ți le vor spune fashioniștii, stiliștii și consilierii în modă, dar, acele sfaturi vor veni automat contra-cost. Noi însă îți oferim câteva sfaturi gratuite cu ilustrații despre cum poți să fii la modă de Crăciun, fără să cazi în excese și fără să îți pierzi personalitatea, pentru că, nu-i așa, o haină contează cum este purtată.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI FRUMOASE ȘI MAI NEINSPIRATE ROCHII DE MIREASĂ ALE VEDETELOR ÎN 2014

5 lectii GRATUITE de stil pentru un Craciun FASHION1
Lecția nr. 1: Dacă a doua zi după petrecerea de Crăciun trebuie să mergi la muncă pentru că lucrezi pentru o companie privată și acestea sunt regulile, te poți duce îmbrăcată ca la petrecere, mai ales dacă ești la birou, însă cu un accesoriu indispensabil: sacoul – care va da un aer office. Iar restul hainelor le vor spune și clienților tăi că este sărbătoare.

5 lectii GRATUITE de stil pentru un Craciun FASHION2
Lecția nr. 2 s-ar intitula după versurile celor de la Arctic Monkeys: „Get on your dancing shoes”, adică mai coboară din centimetri de tocuri pentru a nu te obosi inutil, mai ales dacă îți place să dansezi fără să te oprești.

5 lectii GRATUITE de stil pentru un Craciun FASHION3
Lecția nr. 3: Fără prea mult sclipici și strălucire dacă faci poze afară, unde sunt deja luminițe și aparatul tău foto sau telefonul mobil poate să joace feste cu blițurile pe timp de noapte. Combină culorile neutre cu culori care să fie elegante, deci fashion, în același timp.

5 lectii GRATUITE de stil pentru un Craciun FASHION5
Lecția nr. 4: Fuste mini cu cizme lungi. Nu de alta, dar vei îngheța de frig cu balerini.

5 lectii GRATUITE de stil pentru un Craciun FASHION4
Lecția nr. 5: Back to basics. Nu ai avut suficiente resurse financiare pentru a te împodobi în cristale precum Kim Kardashian și ești foarte tristă că nu ai rochia ta de prințesă de Crăciun? Lasă prostiile! Alege două elemente vestimentare de bază și vei fi o adevărată divă! Nu uita că albul cu negru poate întrece orice rochie colorată cu sclipici! Pentru că e clasicul dintotdeauna!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top