Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pe care să le urmezi când cumperi un parfum

Frumusete

Trucuri pe care să le urmezi când cumperi un parfum

Deși pare simplu, sunt mulți factori implicați în alegerea unui nou parfum. Dacă o aromă miroase extraordinar pe piele prietenei tale, asta nu înseamnă că va avea același succes pe pielea ta. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să cheltui bani pe un parfum care nu va persista sau nu va avea mirosul dorit pe piele. Și să recunoaștem, parfumurile nu sunt atât de ieftine încât să ne permitem greșeli. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi parfumul perfect!

Nu cumpăra parfumuri online, decât în cazul în care le-ai încercat deja. Când cumperi un parfum pentru prima dată, nu te poți baza doar pe faptul că știi care sunt notele sale. Trebuie să știi cum devine în combinație cu chimia pielii tale, așa că nu te risca.

CITEȘTE ȘI: SER ANTIRID PENTRU PIELE MATURĂ

Nu te grăbi. Dacă ai de gând să mergi la cumpărături, acordă-ți timp suficient. Notele de bază ale parfumului se pot simți după aproximativ 15 minute, iar acestea sunt cele care rămân pe piele un timp îndelungat. De asemenea, nu mirosi parfumurile unul după altul. Pe lângă faptul că riști să ai o durere de cap, nu vei înțelege nimic din aromele acestora.

Nu pulveriza parfumurile unul peste altul. Desigur, poți face acest lucru acasă, când dorești să creezi o aromă specială, doar a ta. Însă nu este recomandat să faci asta când cumperi pentru prima oară un parfum. Acordă-i parfumului timpul necesar să se așeze pe piele, plimbă-te prin magazin și revino la raft după câteva minute.

Informează-te despre concentrația parfumului. Apa de toaletă are cea mai mică concentrație, costă mai puțin, însă s-ar putea să ai nevoie de o cantitate mai mare. Apa de parfum este mai uleioasă, are o concentrație mai mare și un preț mai ridicat. Este una dintre cele mai comune alegeri. Parfumul are concentrația cea mai mare. Prețul este și el pe măsură, însă parfumul este mult mai puternic și persistă foarte mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top